Hvor du vil

Hvor du vil


Hvis du er fra Århus området, er vi ikke i tvivl om, at du har hørt om den transportable frisørsalon hvorduvil.

Frisøren Hans-Henrik Juhl, der står bag salonen, der åbnede i 2013, har flere års erfaring indenfor frisørfaget og har nu endelig åbnet sin egen forretning.

Husk du kan booke din behandling via SMS eller telefon på 2680 7260 - du kan også sende en mail, med dine ønsker til din behandling

Salonen er ikke bare en almindelig frisørsalon, men er efterhånden blevet et fænomen i byen. Således kan du hos hvorduvil selv bestille en tid og sted for, hvor du vil klippes. Således kan du bestille frisøren til at komme til dig for at få en klipning eller andet. Vil du klippes eller have farvet hår hjemme i stuen? På arbejdet? Eller måske passer det dig bedst i parken? Alt kan lade sig gøre, så længe det er i Aarhus området.

Hvorfor f.eks. ikke invitere dine venner til en hårfrisørs fest, hvor du har sørget for en frisør? Hans-Henrik Juhl garanterer således en studentergruppe rabat til dig og dine kammarater.


Studenterrabatter

Der gives studierabat alt efter type af behandling. Kontakt Hans-Henrik på mail info@hvorduvil.dk eller ring/skriv sms på 26 80 72 60. Hans-Henrik finder altid en god pris!
Adresse

Nørrebrogade 16b 1.sal
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 26 80 72 60
E-mail: info@hvorduvil.dk


Åbningstider

Alle ugens dage mellem kl. 8.00 - 20.00 - Dog med undtagelse af Helligdage.


Website

Hvor du vil's websiteHvor du vil
Hvor du vil
Hvor du vil
Hvor du vil