Humac

Humac


Har du brug for en smart bærbar, eller andre Apple produkter, så finder du dem hos humac.

På global plan

Humac A/S er resultatet af en sammenlægning af det islandske selskab Öflun ApS og den norske koncern Office line. De to selskaber fusionerede i juni 2006. Med denne sammenlægning blev Humac den største selvstændige Apple Premium Reseller (APR) i Norden. I Maj 2009 blev Humac købt af ECS gruppen. ECS gruppen var allerede inden opkøbet af Humac, en af de største APR forhandlere i Europa med konceptbutikker i Rusland, Tyskland og Kasakhstan. Opkøbet har gjort, at Humac idag er en del af en af europas største APR forhandlere.

I Danmark

Humac er godkendt af Apple som APR hvilket betyder, at vi som virksomhed kan sælge Apples produkter på bedste vis. APR stemplet garanterer kvalitet i form af højt service niveau og dybdegående viden omkring Apples produkter. Vi er den største APR i Danmark med butikker i København, Frederiksberg, Lyngby, Odense, Århus, Aalborg og Vejle. Derudover tilbyder vi også online handel via shop.humac.dk.

Erhverv

Ud over vores APR konceptbutikker har vi også erhvervsafdelinger i henholdsvis København, Århus og Odense. Vores erhvervsafdelinger tilbyder effektive og professionelleIT-løsninger til alle virksomheder i dansk erhvervsliv. Vores kunder spænder lige fra enkeltmandsvirksomheder til større virksomheder med over 200 medarbejdere. Vi har en dybdegående viden om Apples produkter og ikke mindst indgående viden om integration af Apple-produkter i Microsoft-platformen. I Danmark har vi solgt løsninger til den grafiske branche, uddannelse, erhvervskunder og private siden 1986, og vores kompetente medarbejdere er derfor specialister på disse områder.

Service & værksted

Udover at være APR godkendt er Humac også godkendt som Apple Authorised Service Provider (AASP). Vi har vores egen serviceafdeling og eget værksted, som håndterer alle indleveringer af såvel Apple produkter som 3. part produkter, der er købt hos Humac.* * Som Apple Authorised Service Provider er vi forpligtet til at tage imod ALLE Apple produkter uanset, om de er købt hos os eller anden forhandler. Vi har dog ret til at afvise 3.part produkter, hvis de ikke er købt hos os samt iPhone, som vi ikke har service på. Alt service på iPhones købt hos Humac behandles af Telecare.
Adresse

Vestergade 94
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 66146674


E-mail: kontakt@humac.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredage: 10:00 - 19:00
Lørdage: 10:00 - 15:00


Website

Humac's WebsiteHumac