Hudplejezonen


Hvis du er klar til at køre lidt uden for Odense, så kan du få gode hudpleje-behandlinger til rimelige priser hos Hudplejezonen i Blommenslyst, nær Odense. Det er hele køreturen værd, du vil ikke fortryde at være taget afsted og du går derfra med en følelse af at ville tilbage snarest muligt.

Mette Skou Jensen, der er indehaver af Hudplejezonen i Blommenslyst, er uddannet som lægeeksam. Kosmetolog, Makeup Artist samt Negle designer. Dette betyder også at de hos Hudplejezonen tilbyder en masse lækre behandlinger. Disse behandlinger er Ansigtsbehandling, Teenagebehandling, Anti-age behandling, Oxygen behandling, Frugtsyre behandling, Retning af bryn, Farvning af bryn og vipper, Hårfjerning med Voksbehandling, Manicure, Pedicure, Shellac, Kunstige negle, Massage, samt Spray Tan. Så uanset hvilken behandling du er på udkig efter, har Hudplejezonen helt sikkert en behandling, der passer perfekt til dig og dine behov. Så uanset om du har en problemfyldt hud, har brug for hårfjerning eller bare ønsker en behandling, hvor du er hundrede procent afslappet og føler du bliver forkælet på bedste vis, er Hudplejezonen det helt rigtige sted at tage hen. Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du har behov for, kan du få foretaget en hudanalyse og her finde ud af hvad dit problem er. herefter kan i så sammen beslutte hvilken behandling du ønsker.

Når du træder ind hos Hudplejezonen mærker du hurtigt den afslappede stemning og føler dig omgående godt tilpas. Det mærkes også tydeligt at det er dig, der er i fokus, og at de hos Hudplejezonen gør alt for at du skal få den bedste og mest afslappende oplevelse. Så uanset hvilken behandling du skal have, får du samme gode oplevelse og opnår velvære nærmest fra det øjeblik du træder ind ad døren. Dette velvære oplever du igennem hele behandlingen, og du kan nærmest føle dine skuldre falde ned og anspændtheden forsvinde.     

Hos Hudplejezonen kan du være sikker på, at du som kunde bliver taget godt om, da servicen altid er i top. Derudover er kvaliteten høj, og det vil afspejle sig i de resultater, som du opnår.
Bestil en tid allerede i dag og få en udsøgt wellness oplevelse, du sent vil glemme!
Adresse

Middelfartvej 340
5491 Blommenslyst


Kontakt info

Telefon: 22 97 71 96