Hudpleje-Gruppen

Hudpleje-Gruppen


Hudpleje-Gruppen er en eksklusiv skønhedsklinik, der ligger midt i Odenses gågade. Klinikken besøges årligt af hundredvis af forskellige kunder, alle steder fra, og i alle aldre, kvinder såvel som mænd. Det er et stort privilegium for Hudpleje-Gruppen at have muligheden for at byde alle disse forskellige mennesker velkommen i deres klinik. 

Her er det deres største opgave at sørge for at have den højest mulige faglige kompetence. Dette er med til at skabe de optimale rammer for, at deres kunder finder den dybe indre ro, mens de besøger deres klinik. Hos klinikken er det derfor vigtigt, at deres kunder får den bedst mulige behandling og forlader klinikken glade og tilfredse for deres behandling og deres resultat.

Således er deres vision at forene den ydre skønhed med den indre, og at vores kunder går ud af døren som et nyt, dugfrisk menneske. Af behandlinger hos Hudpleje-Gruppen finder du både noget til ham og hende. Af behandlinger til kvinderne finder du blandt andet voksbehandlinger, vipper og bryn, permanent vippebuk, permanent makeup lysterapi, slankebehandlinger og meget mere. Ønsker du at få ordnet dine negle på enten hænder eller fødder, kan du vælge imellem en manicure eller en pedicure. Af behandlinger til mændene findes der ligeså en bred vifte af behandlinger i deres separate herreafdeling. Her finder du blandt andet et udvalg af behandlinger som indbefatter voksbehandlinger, dermaruller, lysterapi, kropsbehandlinger og meget mere. Hos Hudpleje-Gruppen i Odense finder du den sikre vej til den perfekte hud. Deres store udvalg af forskellige behandlinger gør det nemt at skræddersy en behandling, så den passer til netop dig, dine ønsker og behov. Her bliver deres ansigtsbehandlinger bygget op efter forskellige hudtyoer og hudproblemer, for at behandlingen kan blive skræddersyet til den enkelte. På denne måde fremstår det bedste resultat samt de mest tilfredse kunder.

De arbejder med den dermaceutiske hudplejeserie Nimue, som fremstilles i Sydafrika ved hjælp af Vestens store videnskab og højeste teknologiske potentiale.  Således er Nimue et enestående og revolutionerende produkt på skønhedsmarkedet, da serien med sin aktive effekt og dybdegående virkning, er en velegnet behandler serie.

Hos Hudpleje-gruppen i Odense sammensætter de behandlingerne i overensstemmelse med kundens individuelle behov, så der på denne måde skabes det bedste resultat for den enkelte kunde og deres behov.

De glæder sig til at modtage dig/jer i enten vores dameafdeling eller vores separate herreafdeling på 1. sal.
Hudpleje-Gruppen


Adresse

Kongensgade 55
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 13 30 00
E-mail: hudpleje-gruppen@hotmail.dk


Åbningstider

Mandag-torsdag: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 -19
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: Lukket
Alt derudover er efter aftale.


Website

Hudpleje-Gruppen's websiteHudpleje-Gruppen
Hudpleje-Gruppen
Hudpleje-Gruppen