Holst Sko


Holst Sko er en skoforretning, som sælger sko og accessories. Vi sælger sko til ham, hende og børn, og vores accessories strækker sig lige fra de bedste plejemidler i mange former og til alle materialer, tasker og punge til sokker og indlægssåler.
Holst Sko bestræber sig på at yde den bedst mulige service, og man kan hos Holst Sko altid være sikker på, at man ved køb får 14 dages retur ret, uanset om man køber produkter over nettet eller ude i de fysiske butikker.
Et nyt tiltag vi har gjort os er, at vi gerne tilbyder dig, at få den sko, som du har set på Holst Skos hjemmeside, liggende til dig i en butik efter eget valg minimum 2 dage efter køb. Det eneste der skal gøres er at skrive artikelnummeret til webmasteren og lade Holst Sko tage sig af resten. Den bedste service til dette tiltag får du gennem vores telefontid, som er hver dag fra 08.00-10.00, og gennem e-mail.

Holst Sko finder du både i Vejle, Horsens, Århus, Odense, og Fredericia.
Holst Sko i Odense er kendt for sit store udvalg i de kendte mærker. Her finder du Peter Kaiser, Bruno Magli, Brunate, Ara og mange flere til pigerne, mens udvalget il ham ligeledes er kæmpestort. Som mand kan du få alt lige fra Clarks, ECCO, Vagabond, LLOYD, VIKING og Merrell.
Holst i Odense har i lighed med Holst i Århus et stort udvalg i størrelser fra 42 til 44 på pige siden og op til str. 49 på herresiden. Så kom og find den sko der lige præcis passer til dig.

Hvorfor gøre dine køb hos Holst? Fordi Holst’ produkter er: ”til os der elsker sko!”
Adresse

Vestergade 45-47
Odense C.


Kontakt info

Telefon: 66 12 36 96

E-mail: odense@holstsko.dk      


Åbningstider

Mandag til onsdag: 10-17.30

Torsdag: 10-18.00

Fredag: 10-19.00


Website

Holst Sko's website