Højby Køreskole

Højby Køreskole


Højby Køreskole finder du i det sydlige Odense. Køreskolen er en af de mindre i Odense, og dette er en klar fordel da der er væsentligt mere tid til dig som elev. Hos mange køreskoler er der normalt op til 15-20 elever pr. gang, og man kan ofte føle sig glemt. Hos Højby Køreskole er der normalt kun seks til otte elever pr. hold - dette sikrer dig det absolut bedste udgangspunkt for, at kunne bestå dine prøver i første forsøg.

I første halvår af 2014 har ALLE elever bestået deres teoriprøve i første forsøg!

Lars, ejer af Højby Køreskole, udtaler:
"Små hold på normalt højest 6 elever gør, at jeg har mere tid til den enkelte elev, og at ingen bliver tabt i undervisningen.
Når vi skal ud at køre, er jeg meget fleksibel både hvad angår tider og opsamlingssteder. Kørsel i week-enden og uden for skoletiden er uden ekstra omkostninger for dig - dette gør, at du har mulighed for at minimere dit fravær."

En af køreskolens vigtigste målsætninger er at uddanne trafiksikre bilister, som udviser god adfærd i trafikken og har overblikket til at føre bilen forsvarligt. Grundlaget for denne målsætning skabes i teorilokalet, hvor du som elev vil modtage en grundig undervisning - en undervisning der skal ruste dig til alle tænkelige situationer. Igennem den praktiske undervisning i bilen/trafikken vil du ligeledes blive instrueret i, at være opmærksom på alle de faretegn og signaler, som man skal holde særligt øje med - det er vigtigt, at du kan reagere rigtigt, hvis uheldet skulle være ude!

For at give dig de bedst mulige betingelser for at bestå din praktiske prøve, tilbyder Lars en supplerende "+pakke" - indeholdende 2 ekstra dobbeltlektioner til en attraktiv pris - en pakke som gør, at de fleste vil være særdeles godt rustet til den praktiske prøve - uden at omkostningerne løber løbsk.

Du vil ligeledes blive undervist i miljørigtig kørsel. Miljørigtig kørsel betyder, at du via en effektiv kørsel sparer på brændstoffet og dermed sparer både dig selv, og miljøet for unødvendige omkostninger.

Studenterguiden.dk har undersøgt Højby Køreskole, og har kun hørt/set positive tilbagemeldinger fra tidligere elever. Samtidig har skolen en utrolig høj beståelsesprocent, hvilket i dén grad bekræfter, at du som elev er sikret et suverænt forløb!


Studenterrabatter

Melder du dig til senest 14 dage før holdstart, får du en gratis kørelektion.
Melder du og en ven dig til et hold samtidigt, får I begge en gratis kørelektion.


Fortæl meget gerne, at du fandt Højby Køreskole på Studenterguiden.dk!
Adresse

Højbyvej 48
5260 Odense S


Kontakt info

Telefon: 2065 8189
E-mail: drivenow.dk@gmail.com


Website

Højby Køreskole's websiteHøjby Køreskole
Højby Køreskole