Heidi's Hypnoterapi

Heidi's Hypnoterapi


Har du prøvet alt, men ikke lykkes med noget endnu? Er din motivation og begejstring dalende og har du svært ved at bryde ud af dine vante vaner?

Tag fat i problemet inden det bliver for stort. Hvis ikke du har prøvet hypnose endnu, så er det en god metode at få brudt med dine dårlige vaner. Det meste ligger nemlig i det underbevidste/ubevidste sind, som hypnosen netop går ind og åbner op for.

Heidi Lykkegaard, som har Heidi’s Hypnoterapi, er uddannet sygeplejerske og har taget uddannelsen som hypnoterapeut, samt øreakupunktur og kostvejledning. Derfor er hun meget dygtig til at hjælpe dig, hvis du for eksempel har problemer med vægten.

Du kan booke en tid her hos Heidi og få styr på din underbevidsthed og dårlige vaner.

Hypnose er en tilstand, hvor du åbner for dit sind, så det er muligt at præge dig underbevidst og ubevidst til at ændre dine handlemønstre og tanker. Det kan være du har svært ved at holde op med at ryge eller lider af angst eller højdeskræk. Det kan være alle former for angst: Eksamensangst, klaustrofobi, araknofobi (frygt for edderkopper), og meget mere. Hypnoseterapi bruges også til at ændre dine tanker, som for eksempel jalousi, dårligt selvværd og lignende.

Selv mindre skavanker som migræne, kvalme, allergi, astma, tourette og lignende kan man bruge hypnose imod.

En session foregår ved at Heidi hypnotiserer dig så du er i en trancelignende tilstand. I denne tilstand er du både vågen og afslappet. Du kan svare på spørgsmål og høre alt hvad der foregår. Det ligner lidt at falde i staver og du overgiver dermed dig selv til Heidi og lader hende guide dig igennem hypnosen.

Klik her og bestil tid hos Heidi og slip af med din angst
Adresse

Hollufgårdsvej 10A
5260 Odense S


Kontakt info

Telefon: 22 52 70 69
E-Mail: heidishypnoterapi@gmail.com


Åbningstider

Bestil tid her.


Website

Heidi's Hypnoterapi's websiteHeidi's Hypnoterapi
Heidi's Hypnoterapi
Heidi's Hypnoterapi