Havnens Perle

Havnens Perle


Siden 1962 er der blevet langet pølser og bøfsandwiches over disken i Havnens Perle i Århus. Den er blevet en integreret del af byen, hvor flere generationer har fået en hotter med det hele og har fået dagens pusterum. Kunderne kommer fra nær og fjern og nyder den retro grillbar på havnen. De 30 siddepladser fyldes op af både stamgæster, kontorfolk i jakkesæt til arbejdsmænd i tøj, som altid har været fast inventar på grillen, samt turister og andet godtfolk der kommer forbi.

Med sin placering på havnen er Havnens Perle den sidste bastion inden du skal med færgen til Sjælland eller Samsø. Det har blandt andet været inspiration til tilnavnet ”The Last Frontier”.

En anden grund til tilnavnet er den høje standard personalet lægger for dagen for at opretholde sin status i et ellers udskældt madmiljø i denne tid med slankemad og andre nye tiltag. Hvis du er typen der bare er til god gammeldaws mad lavet fra bunden og forarbejdet af nogen der har passion for dette, så tag en tur på havnen og bestil dagens ret. Du kan bestille maden forud her.

Se hvordan din bøfsandwich bliver lavet fra bunden af her:

Hurtig mad og god kvalitet er Havnens Perles mål og understøttes klart af de mange år den har ligget på havnen, samt de seneste års priser den har modtaget, som hhv. Aarhus’ bedste pølsevogn og Danmarks Bedste Bøfsandwich i 2012 og 2014.

Navnet Havnens Perle opstod ved at der i de travle perioder kunne ligne at et bombefly havde været forbi havnen, så folk kaldte stedet for Pearl Harbour. For at vende dette til en mere positiv association fik den navnet: Havnens Perle.

Udover at servere for de mange gæster på havnen, så leverer Havnens Perle også mad ud af huset. Ønsker du maden bragt til et større event kan du leje en mobil pølsevogn i to timer, hvor du kan få pølser ad libitum for op til 100 personer for en rimelig pris.

Hop ned på havnen og få en hotter med det hele og nyd synet af havnen fra den indre af Havnens Perle.

Bestil gerne forud her, så din mad er klar når du kommer.
Adresse

Dagmar Petersens Gade 10
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 22 56
E-mail: 
peterlerdrup@adslhome.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag:    08.00-22.00
Lørdag:                    09.00-21.00
Søn- og Helligdage: 11.00-22.00


 

 

 

 

 

 


Website

Havnens PerleHavnens Perle
Havnens Perle
Havnens Perle
Havnens Perle