Havanna Shoes


Hos Havanna Shoes har de et stort udvalg af modesko til alle typer og aldre. De sætter deres store ære i at udvikle kvalitetssko til fornuftige priser. De har altid fingeren på pulsen, og de holder altid øje med de sidste nye trends, hvilket også afspejler sig i deres store sortiment.
I butikken finder du et stort udvalg af både herre og damesko, som er til billig penge.
I Havanna Shoes får du altid en god service, fordi personalet vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde den rette sko, finde den rigtige størrelse, og hvis skoen ikke er hjemme, vil de med glæde bestille den hjem til dig.

Der er mærker lige fra Adidas, Puma, Reebok, Tommy Hilfiger, Vagabond osv. Der er derfor noget til enhver smag, og til både unge og ældre. I butikken kan du både finde sneakers, sandaler, støvler, hjemmesko osv., og der er derfor stor chance for, at de har netop lige det par sko, du leder efter.

Vil du være sikker på, at du altid er up-to-date med de nye modetendenser inden for sko eller få besked om, når der er tilbud, bør du tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du vil være en af de første, der får en masse vigtige informationer af vide før alle andre. Det kan du gøre inde på deres hjemmeside eller få hjælp med i butikken.

Udover sko kan du også købe produkter til dem, så de på lingere sigt holder bedre og altid ser så nye ud som muligt. Du kan altid spørge det venlige personale om, hvilke produkter der passer til lige netop dine par sko.

Hos Havanna Shoes får du altid en rigtig god service og oplevelse på din shoppingtur.
Adresse

Vestergade 40
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6614 4000

Mail: odense@havanna-shoes.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-16.00
1. søndag i måneden 10.00-16.00


Website

Havanna Shoes's website