Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik


Trænger din krop til at få en hjælpende hånd? – Så er Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik det helt rette sted at tage hen. Centeret er et af de ældste kiropraktorklinikker i Danmark, og de har derfor enormt meget erfaring i branchen. Klinikken har både kiropraktorer, fysioterapeuter og massører tilknyttet, hvilket gør klinikken meget alsidig. Centeret ligger yderst attraktivt geografisk i hjertet af Odense, og du har derfor nem mulighed for at komme derhen transportmæssigt.

Behandlingerne

Centeret er hele tiden i udvikling, og de behandler altid ud fra den nye forskning og anbefaling. De tager altid meget hensyn til den enkelte patient, og du vil derfor altid have deres fulde opmærksomhed under hele behandlingen. Det er derfor tydeligt, at det er dig der er midtpunktet.
Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik råder over 7 behandlingsrum, en stor træningssal samt et helt nyt røntgenanlæg og ultralydsscanning. De vil derfor kunne give dig den helt rette behandling, hvor de bl.a. tilbyder behandlinger mod:

-          Hovedpine

-          Symptomer i nakken, skulder, ribben, lænd, ben, hofte osv.

-          Slidgigt

Behandlingsmetoderne er altid dem, der bliver anbefalet af Sundhedsstyrelsen, og det vil næsten altid være sådan, at du får en behandling, hvor du efterfølgende får øvelsesinstruktioner samt rådgivning. På den måde sikrer de dig, at du altid får den rette behandling, som er bedst for dig.
Døjer du med skader under løb, eller ønsker du at forebygge dem, kan du i klinikken få lavet en løbeskadeanalyse. Ud fra analysen vil de kunne give dig nogle råd til, hvordan du finjusterer dit løb, så de igen kan komme på benene uden bekymringer.

Praktiske informationer

Når du skal til en behandling, skal du huske at medbringe sygesikringsbevis, da du registrerer dig gennem dette. Efter hver behandling bliver der afregnet med det samme.
Har du en konsultation med en massør, skal du selv medbringe håndklæde til at ligge på.
Er du blevet forhindret i at dukke op, skal du hurtigst muligt kontakte dem.

Hos Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik er du i trygge hænder, og du vil med garanti opnå et godt resultat efter dine behandlinger samt få en masse gode råd med på vejen. Du vil hurtigt erfare, at behandlingerne er gode for både dig og din krop.
Adresse

Vestergade 11
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 23 82

E-mail: info@rygklinik.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag:  08.00 - 18.00

Fredag:                    08.00 - 17.00


Website

Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik's website