Haircode

Haircode


I lækre moderne lokaler i Skibhuskvarteret finder du en af Odenses bedste frisørsaloner.
Hos frisør Haircode er visionen om at udvikle trenden i samspil med dig, som kunde i højsædet. Vores frisører arbejder med respekt for personlighed samt stil. De er altid ærlige omkring, hvilke frisurer, der vil klæde dig.

Frisør Haircode tilbyder høj kvalitet til gode priser

Haircode er en frisørsalon, der lægger vægt på kvalitet, kreativitet og professionalisme i ethvert aspekt af vores arbejde. Haircode er en frisør som tilbyder kvalitet fra inderst til yderst, idet du her bliver mødt af smilende, imødekommende frisører med kompetencerne på plads og kvalitetsgrej i hånden. Som professionel frisør er det deres mission at skabe tilfredse kunder gennem kvalitetshåndværk til fornuftige priser i deres frisørsalon.
Haircode sender løbende deres frisører på kurser, så de altid er med på de nyeste trends og klippeteknikker i branchen.

Frisørerne hos Haircode har det som ypperste mål er at skabe en frisure, der matcher dit udseende og din stil – en frisure, der får dig til at føle dig godt tilpas. De står derudover også til rådighed for at give dig god tips til, hvordan du kan sætte dit hår.
Det er med stolthed at Haircode siden 2009, hvor frisørsalonen åbnede, har haft tilfredse kunder fra Odense C samt kunder, der kommer helt fra Sjælland og Jylland for at blive klippet hos dem.

Det er en frisør som ønsker, at deres kunder altid får en oplevelse af velvære, forkælelse og ikke mindst bliver modtaget med professionel behandling, når de træder ind i Haircodes lokaler.
Haircode glæder sig til at byde dig velkommen i deres frisørsalon, hvor du kan få din helt egen personlige ”hårkode”.

Hos Haircode er produkterne også i top, og som noget ekstraordinært tilbyder de olaplex behandlinger, som er en hår kur med de grønneste produkter.

Når du sidder i frisørstolen kan du være sikker på, at du får den bedste forplejning. Hvad enten det er en dame- eller herreklip er vask med hovedbundsmassage og styling altid inkluderet.
Priserne er meget attraktive uanset, hvad du skal have lavet.

Som studerende får du 15% rabat på en klipning, som gælder fra mandag til torsdag.


Studenterrabatter

15% studierabat på alle behandlinger mandag-torsdag! Husk gyldigt studiekort.
Adresse

Skibhusvej 95
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 87 11 71 17
E-Mail: info@haircode.dk


Åbningstider

Mandag:  9.00 - 17.30
Tirsdag:   Lukket
Onsdag:  9.00 - 17.30
Torsdag: 9.00 - 19.00
Fredag:   8.00 - 18.00
Lørdag:   8.00 - 14.00


Website

Haircodes WebsiteHaircode
Haircode
Haircode
Haircode