Hair Obsession

Hair Obsession


Hair Obsession er hurtigt blevet kendt som en af de absolut bedste frisører i Odense, og det med god grund. Bag salonen står nemlig Sidsel Christensen, som tidligere har arbejdet for de bedste saloner i byen og sammenlagt har 11 års erfaring i frisørbranchen. Med hendes erfaring og høje niveau af service, er du sikret den bedst muligt klipning og behandling, da frisørbranchen altid har haft hendes store passion

Book din næste tid - nu med studierabat!

Hair Obsessions

Hair Obsession ligger på Skibhusvej i Odense og ligger kun 1 km fra Odense banegård. Salonen er hyggelig og stilren, og du vil hurtigt mærke, at de er meget professionelle.
Hos salonen lægger de stor vægt på velvære, og at du som kunde får den bedste oplevelse. Dit velvære afhænger nemlig af, hvordan dit hår sidder, og derfor vil du som kunde være i centrum.
Du vil altid få en vejledning om, hvad der er bedst for dig og dit hår uanset, hvad du ønsker. Derudover har du også mulighed for at tage en snak med salonen, hvis du mangler inspiration eller godt kunne tænke dig nogle anbefalinger. Kreativitet er et vigtigt must, og i vil i fællesskab finde frem til det ideelle look til dig.
Hos dem er det en drivkraft at se sine kunder bliver tilfredsstillet hver dag, og derfor kan du være sikker på, at de altid yder en deres bedste.
Det er for dem også vigtigt, at de har en god dialog med sine kunder, så du er sikker på, at du får det ønskede resultat.

Produkterne i Hair Obsession er i top, og de bruger serien Pure Nan, som er fri fra parabener og giftige duftstoffer. Serien er økologisk og er meget plejende for dit hår. De er med til at beskytte dit hår og giver vitaminer, så det kan blive genopbygget. Sidsel underviser selv i denne produktserie, og hun har derfor helt styr på, hvornår og hvordan de skal bruges. Derudover forhandler de også med Artégo.
Du kan derfor være sikker på, at produkterne har en høj kvalitet, der giver dig ekstra meget pleje.

Du kan nemt bestille tid på deres hjemmeside via online booking eller på tlf.: 63 13 00 10

Bliv forkælet af en professionel - book din tid nu!


Studenterrabatter

Hair Obsession tilbyder 10% i studierabat. Medbring dit studiekort og få studierabat! Der gives dog ikke studierabat på elevklip.
Adresse

Skibhusvej 138, 5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 6313 0010


E-mail: hair-obsession@hairtools.dkÅbningstider

Tirsdag - Onsdag: 09.00 - 17.30 


Torsdag - Fredag: 09.00 - 18.00 


Lørdag: 08.00 - 13.00


Website

Obsessions WebsiteHair Obsession
Hair Obsession