H&M Salon

H&M Salon

Hvis du søger en salon i hjertet af Aarhus, som har yderst studievenlige priser, en central placering og søde og dygtige frisører, så er H&M helt sikkert stedet for dig. Salonen finder du på adressen Park Allé 9. 

De vigtigste egenskaber hos denne salon er at der er høj kvalitet, kundetilfredshed og en afslappet atmosfære, hvilket du helt sikkert vil opleve, når du besøger salonen. Her er kunden i centrum, og frisørerne har sans for detaljer samt giver dig en kompetent rådgivning.

Salonen er centralt placeret og har et fint lysindfald fra gaden. Her kan du sidde i salonen og få ordnet dit hår, mens du har udsigt over gaden. Ud mod gaden er der en stor glasvæg som giver god lys i deres lille salon. Placeringen gør det helt sikkert nemt for dig at komme et smut her forbi, hvis du befinder dig i Aarhus. I salonen sørger de to dygtige frisører, Jan og Heva, at du får en flot ny frisure, som du helt sikkert bliver tilfreds med. Her arbejder de dygtige frisører koncentreret for at give det netop det, du ønsker. Derudover anvender de lækre produkter, hvilket er med til at skabe en sund og velplejet frisure. Nogle af disse produkter er blandt andet deres Morroccanoil-serie, som også er yderst populær.

Bestil din tid online her.

Derudover er de her i salonen opdateret på de nyeste teknikker, hvilket er med til at til at give dig en god oplevelse samt skabe de bedste resultater. Som studerende er det særligt en stor fordel at besøge netop denne salon. Priserne er nemlig virkelig studievenlige, og du kan slippe med 219 kroner for et dameklip, hvis du er studerende. Derudover er prisen 149 kroner for et herreklip, hvis du er studerende. Der er derfor helt klart tale om studievenlige priser, når du vælger at besøge H&M Salon i Aarhus. Hvad end du søger en salon som kan klippe dig, farver hår eller måske kan ordne bryn eller vipper, så finder du dette hos netop denne salon. Derudover er det også muligt at få lavet striber eller permanente krøller.

Hvis du gerne vil vide meget mere om H&M Salon og se billeder, så kan du tjekke hjemmesiden ud her.

Selvom priserne er billige, er kvaliteten helt sikkert stadig i top. De kompetente frisører går ikke på kompromis med kvaliteten, og de sørger for, at du får et resultat, som du bliver tilfreds med. Dette er også muligt at læse mere om på deres Facebook side, hvor deres kunder beskriver, hvor tilfredse de er med deres behandling. 

Studenterguiden.dk kan varmt anbefale dig, at sætte dig i stolen hos H&M Salon og nyde en kvalitetsklipning og mærke den kærlighed til håret, som de dygtige frisører har! Priserne er utrolig studievenlige, og her kan alle være med. De mange års erfaring gør, at du er sikret en yderst kompetent behandling, om det er pandehåret der skal studses, håret der skal friskes op med farve eller et helt nyt stilskifte, så står de dygtige frisører hos H&M Salon klar til at tage imod dig. Bestil tid online


Adresse

Park Alle 9
9000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 86 13 46 38
Email: lava7872005@hotmail.com


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag - søndag: Lukket


Website

http://hmsalon.dk/