Gudenaadalens Efterskole

Gudenaadalens Efterskole


Et år på Gudenaadalens Efterskole (GE) i Ulstrup tæt ved Randers er en investering i din fremtid. Elever der har gennemført et oplevelsesrigt år på GE har en større chance for at gennemføre en ungdomsuddannelse, få gennemsnitlige højere karakterer i fremtiden og får et boost af selvværd. Det er blot nogle af de ting, du som efterskoleelev på GE vil få med i rygsækken til din videre skolegang.
Efterskolen prioriterer at alle er med til at skabe fællesskabet i hverdagen. Et godt fællesskab bidrager til en positiv engageret og ansvarlig tilgang til hverdagen.
Søger du en efterskole i Jylland, har du fundet frem til det helt rigtige sted. Gudenaadalens Efterskole henvender sig nemlig til elever, der er på jagt efter den helt rigtige efterskole i Midtjylland.

Aktiviteter for drenge og piger

Gudenaadalens Efterskole er rig på aktiviteter for både drenge og piger. Med blandt andet fodbold, håndbold, spring og rytmisk gymnastik samt mange andre er der bred mulighed for at være en del af mange forskellige sportsgrene. Der udbydes også linjer inden for musik og kreativitet, hvilket appellerer til dig, som har en indre kunstner.

Derudover er denne efterskole også en Grundtvig/Koldsk Efterskole. Det betyder, at det er en efterskole med baggrund i et folkeligt syn på at udvikle dig som elev - ikke bare på et fysisk plan men også på et psykisk niveau. Ydermere er der også fokus på at arrangere drengeweekender samt pigeweekender med henblik på at skabe et stærkt sammenhold.

Undervisning der følger med tidens udvikling

Som skole tager man en aktiv del i at udvikle Danmarks unge, og netop derfor er det vigtigt, at man følger med tiden og samfundets udvikling. Det gør Gudenaadalens Efterskole.

Undervisningen er tidssvarende til glæde for eleverne, da det hjælper dig som elev med at blive mere bevidst om dit ansvar og fællesskabsfølelse.
Adresse

Hovedgaden 2
8860 Ulstrup


Kontakt info

Telefon: 86 46 31 33
E-mail: info@gudenaadalen.dk


Website

http://www.gudenaadalen.dk/Gudenaadalens Efterskole
Gudenaadalens Efterskole
Gudenaadalens Efterskole
Gudenaadalens Efterskole