grønBilist


Hos GrønBilist ser du hurtigt at deres fokus er sikkerhed, kundeservice og miljørigtig kørsel. Og selvfølgelig er det vigtig at du får en super god oplevelse, når du skal tage dit kørekort.

Grøn og felksibel

GrønBilist er en køreskole, der går meget op i miljørigtig kørsel. Når du tager dit kørekort hos GrønBilist lærer du både at være en god bilist i de århusianske gader, og at køre så grønt som muligt. Forløbet tager som regel 3 måneders tid, og er delt op i 2 sideløbende forløb. Hver uge har du både teoriundervisning, hvor du lærer færdselsreglerne og de danske love, og du har også en køretime, hvor du bliver kastet ud i din nyerhvervede viden. Hvis du har brug for et kørekort nu og her, kan du vælge at tage et lynkursus der vare ca. uger. Hvis du derimod har dårlig tid i kalenderne, kan dit forløb tilrettelægges efter din tid, så dit kørekort tager lidt lingere tid. Der er flere hold løbende, så hvis du misser en teoritime, eller føler det skal repeteres, har du mulighed for at tage flere timer.

Priser:

Lovpakken består af:

  • 29 lektioners teoriundervisning
  • 16 kørelektioner
  • Manøvrebane
  • Glatbane

Pris: 11.999 kr.

Teoriundervisningen foregår midt i dejlige Århus på Fredensgade 43, hvor du får din egen ”klasse” og undervisningen afholdes gerne mellem 17:00-20:00, så du har en mulighed for at presse det ind i din travle hverdag.
Adresse

Fredensgade 43, 8000 Århus C


Kontakt info

2311 2101


Website

grønBilist's website