Grappa Restaurant & Vinbar


Er du på jagt efter en restaurant med lækker indretning, smagfulde vine, lækre pizzaer, god service og fantastisk beliggenhed? Så kan det være, at Grappa i Aarhus er lige noget for dig! Her kan du nemlig nyde lækre pizzaer i smukke omgivelser med udsigt ud til det pulserende byliv i hjertet af Aarhus. Du finder helt konkret Grappa Restaurant og Vinbar på Åboulevarden 60. Du kan nemt finde hertil, selvom du til daglig ikke bor i Aarhus.

Grappa er Åboulevardens italienske restaurant med lækker og moderne indretning. Endvidere er Grappa Restaurant og Vinbar en del af Jakobsen og Co, som består af forskellige spisesteder i Aarhus, hvorfor du kan være sikker på, at der er styr på sagerne. Grappa er et meget velbesøgt sted i Aarhus, og dette med god grund. Her serveres der usædvanlige lækre pizzaer til ordentlige priser, så de fleste kan være med. 

Det første du vil lægge mærke til, når du træder ind ad døren på Grappa i Aarhus, er indretningen, som ikke er klassisk italiensk, som vi normalt kender til det. Restauranten har derimod lagt fokus på en mere moderne fortolkning af det italienske køkken, som alle kender og elsker. Der er ingen tvivl om, at der er tænkt over indretningen, og at denne skaber nogle gode rammer for en hyggelig restaurantoplevelse.

Når du besøger Grappa, vil du også blive mødt af en rolig baggrundsmusik og en dæmpet belysning. I kombination med den moderne og stilfulde indretning, er musikken og den dæmpede belysning med til at sætte prikken over i’et på dit besøg hos Grappa i Aarhus.

Betyder en god service meget for dig, når du er på restaurant? Det gør den for os, og derfor kan vi anbefale dig at besøge Grappa i Aarhus. Det søde personale står klar til at tage mod din bestilling med et smil, når du har taget et kig på det appetitvækkende menukort. På menukortet finder du et stort udvalg af de italienske klassikere, som vi alle kender til. Hvis du har smag for det italienske, kan du være sikker på, at Grappa i Aarhus ikke vil skuffe dig. Tværtimod. Priserne hos Grappa er også fornuftige, særligt hvis man tager kvaliteten af maden i betragtning. Du kan fuldende madoplevelsen med et godt glas vin. Grappa i Aarhus har nemlig også et imponerende vinsortiment, som du ikke må gå glip af, når du besøger restauranten. Restauranten er altså oplagt for dig, der går i, at alt fra god service til lækker mad går op i en højere enhed.

Hvis du er interesseret i at få lidt inspiration til, hvad du kan bestille, hvis du har besluttet dig for, at du vil prøve at spise på Grappa, kan vi varmt anbefale dig at tjekke restaurantens Instagram-profil ud. Her finder du bl.a. flotte billeder af den lækre mad og den moderne indretning, så du kan få et indblik i restauranten, og hvad den har at byde på.

Grappa er bestemt et besøg værd, hvis du har lyst til at smage klassisk italiensk mad, hvor der er kælet for selv den mindste detalje. Den moderne indretning og det søde personale er med til at skabe de perfekte rammer for en god restaurantoplevelse. Er du taget på en endagstur til smilets by, bør du virkelig overveje at besøge Grappa eller en af de andre restauranter med beliggenhed ved åen. Åboulevarden emmer nemlig af god stemning - uanset hvilken tid på året, du kommer på besøg.
Adresse

Åboulevarden 60
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 33 43
E-mail: info@restaurantgrappa.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 10.00 - 22.00
Søndag: 10.00 - 21.00


Website

Grappa Restaurant & Vinbar's websiteGrappa Restaurant & Vinbar