Godt Smil Tandlægerne


Godt Smil er den førende tandlægekæde i Danmark. De har 22 topmoderne klinikker i nogle af landets største byer. Godt Smil er kendte for at have rabat op til 40 procent på behandlinger.

Hver eneste dag behandle over 1500 tilfredse patienter landet over af klinikkernes tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger.  Personalet går aldrig på kompromis med god kvalitet, og sætter derfor dig og dine behov i centrum. Du får med andre ord tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris.

Danske Tandlæger blev i midt 2000’erne kritiseret i medierne for at have for høje priser sammenlignet med nabolandene. De danske tandlæger fulgte på daværende tidspunkt en specifik prisstruktur, og derfor var det nærmest umuligt for patienterne at opnå en besparelse. Der var derfor stort potentiale i at starte en tandlægekæde med høj kvalitet til en fair pris for patienterne. En sådan klinik åbnede Godt Smil i 2008 i Horsens. Siden da er det blevet til mere end 130 tandlægestole og mere end 300 dygtige personalemedarbejdere. Priserne i Godt Smils klinikker er helt op til 40% lavere end gennemsnittet i Danmark og matcher derved det prisniveau, som er at finde i Tyskland og i Sverige.
Klinikkerne er indrettet med markedets nyeste udstyr, og i behandlingerne må kun de bedste materialer anvendes. Godt Smil Tandlægerne videreuddanner konstant deres personale, der er kvalitetskontrol og nøje udvælgelse af tandlæger. På denne måde sikres en ensartet høj kvalitet for alle klinikker. Patienten er i centrum under hele behandlingens forløb.

Visionen for Godt Smil Tandlægerne er at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til fair priser. De generelle priser skal være væsentligt lavere end det man i gennemsnit finder i Danmark, og her matche det prisniveau, som er i nabolandene. De ønsker ligeledes, at forblive den tandlægekæde med den højeste patienttilfredshed.
Adresse

Banegårdspladsen 8, 1. sal, 8000 Århus


Kontakt info

Telefon: 44 22 41 06


Website

Godt Smil Tandlægerne's website