GF Forsikring


I GF Forsikring adskiller vi os fra de traditionelle forsikringsselskaber på et vigtigt område. Vi er nemlig bygget op om 68 forsikringsklubber fordelt over hele landet.

Når du tegner en bilforsikring hos os, bliver du automatisk medlem af en forsikringsklub. Hvilken klub, der bliver ”din” afhænger enten af, hvor du bor, hvor du arbejder, eller hvad du arbejder med.

Klik her for at finde din GF

Du betaler indskud
Når du tegner en bilforsikring hos GF, betaler du 100 kr. i indskud for at blive medlem af klubben. Indskuddet bliver brugt til at købe aktier i GF. De enkelte klubber er selvstændige juridiske enheder med medlemsvalgt bestyrelse og eget regnskab, så derfor har du muligheden for at få medlemsindflydelse, hvis du har lyst til det.
Du betaler – ud over dit indskud – et årskontingent til din forsikringsklub. Beløbet varierer fra klub til klub, men vil bestemt ikke forstyrre din nattesøvn.  Mange forsikringsklubber kan udover en fordelagtig bilforsikring tilbyde en række andre fordele, fx transporthjælp, lånebil og rabat på udstyr til bil og hjem.

Derfor skal du vælge GF Forsikring:

    -Du får penge tilbage, når der er overskud
    -Du får medindflydelse via din forsikringsklub
    -Du får medlemsfordele, bl.a. tilbud om kundegruppeliv, gruppeinvalidepension og billån
Adresse

Jernbanevej 65
5210 Odense NV


Kontakt info

Telefon: 70 13 80 80

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Website

GF Forsikring's website