Fyns hypnose- og terapicenter


Har du problemer med smerter, stress, traumer, angst? Så vil Hypnose- og terapi huset helt sikkert kunne gøre en forskel for dig.

Susanne Raun har tidligere været mobil frisør, hvor hun derigennem har opnået stor erfaring med fysisk og psykisk handicappede personer. I forbindelse med dette har hun stor indsigt i omsorg, kontakt, støtte og konfliktløsning. De sidste 10 år har hun beskæftiget sig med at uddanne sig i hypnose, hypnoterapi, psykoterapi osv. Hendes store erfaring med mennesker og hendes høje faglighed gør, at Susanne er en meget professionel terapeut, som vil gøre alt for at hjælpe dig med dine problemer.

Behandlingerne

Du vil i klinikken blive behandlet med empati, indføling, indlevelse og respekt. De metoder, som hun bruger, er en kombination af samtale, krop-/gestaltterapi og hypnose. Kombinationen af disse giver et effektivt terapeutisk redskab. Før behandlingen er det en god ide for dig at finde ud af, hvilke forandringer, der skal ske. Det er derfor ud fra dine ønsker og behov, der bliver behandlet ud fra. Har du svært ved lige at overskue, hvad der skal ske, kan Susanne også hjælpe dig på vej. På den måde kan i få en snak om dine problemer og sammen finde ud af hvordan du skal behandles. På den måde mærker man tydeligt at det er dig og dine behov der er i fokus.

Hypnose er ifølge Susanne den bedste måde at arbejde med dit indre. Under hypnose får du bedre kontakt med din underbevidsthed - dit sinds vidensbank. Via hypnoseterapien guides du her til at finde dine indre ressourcer og til at opnå den forandring du ønsker, på den kortest mulige tid. En session vil vare ca. 1 ½ - 2 timer, og antallet af behandlinger varierer meget fra person til person, fordi det for nogle er nok med 1-2 gange, hvor andre har behov for flere. Du vil i samarbejde med Susanne finde frem til, hvad der er bedst for dig.

Efter behandlingen tager I sammen en snak om, hvordan din oplevelse har været med det, og hvad du eventuelt har brug for efterfølgende. På den måde kan i også se det fremskidt der forekommer efter de forskellige behandlinger og fra gang til gang. Herved er hypnosen den fremtrædende del af behandlingen, men snakken bagefter spiller også en vigtig rolle. Susanne anbefaler, at du kommer på akkurat det tidspunkt, som du har fået, fordi hun ikke har et venteværelse. Så hvis du har brug for hjælp til at løse dine problemer og dette forløb lyder det som noget for dig, kan du kontakte klinikken på mail eller tlf. Her kan du også bestille en tid allerede i dag og få løst dine problemer hurtigst muligt.
Adresse

Faaborgvej 434B
5250 Odense SV


Kontakt info

Telefon: 50 84 04 04


Website

Fyns hypnose- og terapicenter's website