Frisør Dorthe Ørum


Ønsker du besøge en frisør i Trøjborg ved Århus, som sørger for at tilfredsstille dig og dine ønsker for dit hår? Så tag et smut forbi Frisør Dorte Ørum på adressen Tordenskjoldsgade 56! Her følger de ikke moden - men de skaber den. 

I denne salon står det kompetente personale altid klar til at rådgive dig med tips og tricks indenfor den nyeste mode og de seneste trends indenfor frisørverdenen, og de er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Her bliver du vejledt og guidet af de dygtige frisører, som alle har de 4 årige frisør uddannelse, hvilket er med til at bekræfte, at de alle er yderst kompetente.

Ejer Dorte Ørum har været i frisørbranchen i hele 33 år. Hun har både den 4-årige frisøruddannelse, og derudover er hun også uddannet kosmetolog. Udover hendes arbejde i salonen har Dorte tidligere undervist på frisørskole samt efteruddannelse. Hun har deltaget i mange forskellige kurser herhjemme men også i udlandet, og er derfor yderst kompetent.

Produkterne der bliver anvendt i salonen er håndplukket af dem, og de har sørget for, at det er de aller bedste produkter på markedet. Derfor er du altså sikret, at dit hår er lækkert når du forlader salonen, med de bedste produkter i dit hår. Ydermere er der sørget for, at alle produkter er grønne og organiske. Det vil sige de er de ultimativt reneste og mest miljøvenlige, og uden en masse forskellige kemikalier. De er derfor de bedste produkter til netop dig.

Som studerende er det også en god idé for dig, at vælge at tage et smut forbi Frisør Dorte Ørum, næste gang du skal klippes. Du får nemlig en fordelagtig studierabat på 10% her i salonen. Så er du studerende, og står du og mangler et sted at få klippet dit hår i Århus, som har studierabat, så er det måske her, du skal kigge forbi!

I salonen er fokusset på dig som kunde, og der bliver sørget for at have en hyggelig og behagelig atmosfære i salonen. Derudover ønsker de hos Dorte Ørum at du som kunde får en personlig såvel som professionel behandling. Du får en rådgivning, som passer til netop dig og din personlige stil, så der bliver sørget for, at din nye frisure passer perfekt til dig.

 Ønsker du at se forskellige resultater fra salonen og læse mere om dem, kan du både finde dem på deres hjemmeside www.dorteoerum.dk eller på deres Facebook side.


Studenterrabatter

 Som studerende får du 10% i salonen.
Adresse

Tordenskjoldsgade 56, 8200 Århus N


Kontakt info

Tlf: 86 10 62 11


Åbningstider

Mandag-fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag-søndag: LUKKET


Website

dorteoerum.dk