Friluftslageret

Friluftslageret


Friluftsliv og udstyr hænger uløseligt sammen. Godt grej er for mange en stor del af fornøjelsen og sikkerheden ved naturoplevelser. Frilugtslagerets sortiment dækker alle behov for udstyr til aktive mennesker.


Hos Friluftslageret mener de, at friluftsliv ikke behøver at koste en formue! Friluftslageret ligger i Odense centrum, men en nem og overskuelig webshop gør, at det ikke betyder noget, om du er fra Odense eller Aalborg. Friluftslageret har alt, hvad du skal bruge inden for friluftsliv, uanset om det er udstyr til jordomrejsen eller en ny sovepose til rusturen.

Friluftslageret er ikke bundet af nogen form for kædepolitik, og derfor kan de selv udvælge deres samarbejdspartnere, derved sikrer de sig, at du som kunde altid er sikret den bedst mulige pris og kvalitet. De bestræber sig på, at sammensætte et sortiment, der dækker så mange behov som muligt. Der vil altid være udstyr til interraileren, strøggængeren, og ekspeditionsdeltageren kan blive forsynet med kvalitetsudstyr til fornuftige priser.

Det er vigtigt at vide, at der i friluftslageret på Sct. Anne Plads 2-4, Odense C ofte er et lidt andet sortiment end i Friluftslageret på Læssøegade 12, Odense C, så du ikke går forgæves. Langt de fleste af vores gængse varer vil dog naturligvis være at finde i de fysiske butikker, så kom ind og lad dig inspirere, samt få dig en snak med én af deres kompetente medarbejdere.


Studenterrabatter

Ny sovepose eller lommelygte til rusturen? Tjek Friluftslagerets web shop her: www.friluftslageret.dk - Husk der er 20% Studierabat! (Det eneste du skal gøre for at få glæde af rabatten er at fremvise et gyldigt studiekort i butikken eller ved bestilling via Friluftslageret.dk scanne dit studiekort og sende det til info (at) friluftslageret.dk.)
Adresse

Læssøegade 12
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 12 37 37

E-mail: info@friluftslageret.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 14.00


Website

Friluftslageret's websiteFriluftslageret
Friluftslageret
Friluftslageret
Friluftslageret