Frederik


Hos Butik Frederik kan man finde et bredt udvalg af eksklusivt tøj til den mode- og stil bevidste mand.

Vi har selv en kæmpe lidenskab for mode, og ved at mange af vores kunder har det på samme måde - derfor ønsker vi at give dig en helt speciel oplevelse, når du handler i Frederik.
                                         
Vi sætter den modebevidste og moderne mand i fokus med vores brede udvalg af ekskusivt herretøj til enhver lejlighed. I vores butikker finder du et bredt udvalg fra de store modebrands Matinique, Hugo Boss, Tiger of Sweden, Sand, Lacoste, Tommy Hilfiger, Cottonfield, Diesel, Samsøe Samsøe, BJÖRN BORG, Fred Perry med flere.
Vi sælger alt fra jakker og striktrøjer til bukser og accessories i form af handsker og tasker.

Det skal være en oplevelse udover det sædvanlige at komme i vores butikker, og vi lægger vægt på at butikkerne fremstår indbydende og inspirerende, samtidig med at vi ønsker at give vores kunder en professionel vejledning. Du vil kunne føle dig i trygge hænder hos Butik Frederik, da vi sørger for, at du får det bedste af det bedste. Vi holder os konstant opdateret på de nyeste styles og trends. Hos Frederik sikrer du, at du går i moderigtigt tøj.

Butik Frederik er en del af Mr som er en landsdækkende kæde med 71 inspirerende kvalitetsbutikker inden for herremode, som tilbyder et sortiment af stærke mærkevarer, og som lægger vægt på et højt fagligt niveau og professionel service i de fysiske butikker og online.
Du ved derfor, at du hos Butik Frederik vil møde de største brands, få den bedste kvalitet og opleve en fantastisk service.

Vi glæder os til at se dig i butikken.
Adresse

Vestergade 48
5000 Odense C

Rosengårdscentret
5220 Odense SØ


Kontakt info

Tlf.: 66 12 38 25

E-mail: kontakt@butikfrederik.dk


Åbningstider

Odense C

Mandag 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 16:00


Website

Frederik's websiteFrederik
Frederik