Focus Telemarketing

Focus Telemarketing


Focus Telemarketing er en af de store, seriøse spillere inden for telemarketing branchen.

Her kan du søge arbejde som sælger eller elev. Dette er som udgangspunkt fuldtidsbeskæftigelser, men til tider hyrer Fcous også deltidssælgere til deres aftenhold. En fuldtidsstilling vil evt. vil kunne bruges under et sabbatår, eller som start på en karriere inden for salg. Du vil typisk skulle arbejde med telefonsalg, mødebooking - ja, telemarketing i det hele taget.

Salget

Et salg er ikke en tilfældighed
Et godt salg er et resultat af fokus og godt håndværk. Det er noget, vi kan hjælpe dig med!

Dit salg er vores fokus
Vores eget fokus er at skabe stærke relationer til vores kunder. Det gør vi ved at involvere dig i processen. Du møder dem, der ringer for dig. Du hører, hvad der bliver sagt. Det giver tryghed. Samtidig leverer vi resultater. Du betaler kun for det, du får.

Vi lykkes ved at finde og fastholde de rigtige mennesker til jobbet. Voksne medarbejdere, som vi uddanner og udvikler. Gennemsnitsalderen er 38 år.

Måske er det derfor, vi har tjent penge år efter år siden vores start i 2003. Det er i hvert fald derfor, vi har så høj en kundeloyalitet og – anciennitet.

For os er telemarketing et værktøj, der kan give dig succes. Det er en hjælp til at skaffe møder, øge dit salg og forbedre din service. Det er et spørgsmål om at fokusere på det, du er bedst til. Det er det, vi giver dig mulighed for. Vi åbner døre og øger kvaliteten i dit servicearbejde. Vi baner vej for dit markedstilbud!
Adresse

Brandts Passage 31 A
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 82 20 24 00


E-mail: info@focus-telemarketing.dk


Website

Focus Telemarketing's website


Focus Telemarketing
Focus Telemarketing
Focus Telemarketing
Focus Telemarketing