Fitness1 - Odense


Når det kommer til træning, så er der et par kriterier for, at man opnår succes med den. Man skal have motivationen, og så skal man træne i gode omgivelser. Sidstnævnte får du hos Fitness 1 på Vestre Stationsvej 3 og Nyborgvej 341B.

Når du træder ind i Fitness 1’s moderne og rå lokaler, kan du næsten mærke sveden pible ned ad panden fra den intense stemning, der er derinde. For her er folk klar på at give den gas med maskinerne og vægtstængerne. Der er dog stadig højt til loftet, og som de selv skriver på deres hjemmeside, så er der “plads til alle”.

Så selv hvis du aldrig har styrketrænet eller løbet på løbebånd før, så er der altid en, der er klar på at hjælpe. Hvis du er nybegynder og slet ikke ved, hvor du skal starte, så frygt ej. Når du møder op i Fitness1 for første gang, så vil der være en guide til at tage imod dig, så du får en rundvisning og introduktion til udstyret. 

Hvis fitnesscenteret allerede er dit hjem, eller hvis du er elitesportsudøver, så er der masser af muligheder for, at du kan få udnyttet dit potentiale. 

Udover de nye og lækre lokaler, så er der det nyeste træningsudstyr og nye omklædningsrum, så du får en god oplevelse fra start til slut. Hvis du har svært ved at træne alene, skal du prøve deres holdtræning. Der har de alt fra dans og pilates til bikehold, hvor du bliver hjulpet på vej af de dygtige instruktører. Derudover har de også det nyeste smarte udstyr i deres bikesal, så du får den bedste oplevelse. 

Det kan godt være svært at finde motivationen til træning, og derfor er det godt, at du kan få en personlig træner, som kan hjælpe dig med at planlægge det rette forløb. Uanset om du vil i form eller ønsker genoptræning, så kan du få hjælp til det hele. 

Som studerende kan det være dyrt at bruge en stor del af budgettet på fitness, men hos Fitness1 får du medlemskab til en fast lav pris, der er lige til at overkomme. Desuden koster det 0 kr. i oprettelse, så du ikke skal smide en masse penge efter det.

Hos Fitness1 får du dygtige holdinstruktører og det bedste udstyr til en SU-venlig pris. Træning skal være sjovt, og det kommer du til at opleve her. 
Adresse

Vogterhus: Vestre Stationsvej 3
5000 Odense C
Nyborgvej: Nyborgvej 341B
5220 Odense


Kontakt info

Mail(Vogterhus): vogterhus@fitness.dk


Mail(Nyborgvej): nyborgvej@fitness.dk


 


Åbningstider

Åbent alle dage: 05:00-23:00


Website

Fitness1 - Odense's website