HF + VUC FYN

HF + VUC FYN


HF + VUC Fyn er en institution der tilbyder både unge og voksne almene, kompetencegivende og studieforberedende fag fra det laveste til det højeste gymnasiale niveau. – fagene kan tages i flere byer spredt over fyn og øerne, således er der kursussteder i; Fåborg, Glamsbjerg, Middelfart, 2 steder i Odense, Søndersø, Svendborg, Nyborg, Marstal og Rudkøbing.

HF + VUC tager udgangspunkt i at deres elever er af alle aldre og at de skal opfylde behovet for mange forskellige mennesker med et forskelligt uddannelses -udgangspunkt og niveau. Derfor kan du altid være sikker på at der her vil blive taget hånd om dig, ligegyldigt hvilket niveau du er på, og hvor meget undervisning du behøver.

Hvert år bliver kursister i alle aldre og på alle niveau således tiltrukket til stedet, og her mener de at erfaringen viser, at det giver en særlig positiv dynamik i undervisningen når helt unge og ældre trækker på hinandens viden og tilgang for at dygtiggøre sig.

På deres hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige tilbud om fag, niveau og tilrettelæggelse.

Men kort omfattes følgende niveauer på institutionen;

• 2-årig hf

• tonede hf-forløb

• hf enkeltfag

• almen voksenuddannelse/avu

• forberedende voksenundervisning/FVU

• ordblindeundervisning/OBU

• undervisning ud af huset - "skræddersyet" efter behov.

• fjernundervisning.

Endvidere tilbyder de udvikling og uddannelse til dig der har behov for et fagligt supplement i form af VUC tilbud.

Ingen anden uddannelsesinstitution har så mange valgmuligheder som VUC, når du vil stykke en uddannelse sammen efter helt personlige behov for faglig supplering. Det gælder både uddannelsesniveau, fag, tidspunkt og varighed. VUC har desuden udviklet sine holdtilbud, så undervisningen kan kombineres med eller helt fremstå som individuel værkstedsundervisning eller selvstudium.
Adresse

Fællesadministrationen
Kottesgade 6-8
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 62 65 65 50

E-mail: post@vucfyn.dk

Læs mere om de lokale afdelinger på hjemmesiden.


HF + VUC FYN
HF + VUC FYN
HF + VUC FYN
HF + VUC FYN