Eydes

Eydes


Hvis du befinder dig i Odense og søger et lækkert måltid mad, hvad end du søger en god brunchbuffet, en lækker frokostret eller en god omgang aftensmad, så er Eydes et godt valg for dig. Eydes er nemlig en større restaurant i Odense, og derfor tilbyder deres menukort også lidt af hvert. Eydes i Odense er beliggende på adressen Kongensgade 31A og er dermed centralt placeret i gågaden. Derfor er dette også et oplagt sted enten at starte eller slutte din shoppingtur ud med en god omgang mad på denne lækre restaurant.

Hos Eydes er menukortet stort, og der er derfor rig mulighed for at finde mad til enhver smag og pengepung. Hvad end du har brug for den helt store overdådige 3 retters menu med god vin til, eller du blot ønsker en let frokost eller måske bare en enkelt drik eller en kop kaffe og et stykke kage. 

Ønsker du at se billeder af den lækre mad på Eydes, som deres søde gæster flittigt deler på Instagram, kan du tjekke dette ud her.

Starter vi med deres brunch, kan det fortælles, at deres brunch buffet serveres hver dag. I hverdagene er deres buffet åbent fra 09.00 - 14.00 og i weekenden åbner de allerede op klokken 08.30. Deres brunch variere fra dag til dag, så der kan ikke garanteres, at du finder det samme på menuen, til gengæld er du sikker på at du finder noget nyt, hvis du kommer igen en anden gang. Du finder blandt andet klassiske brunchretter og desuden også forskellige frokostretter og spændende salater. Er du vild med søde sager, så kan vi med glæde fortælle dig, at du finder et godt udvalg af forskellige kager, som blandt andet er brunsviger og pandekager. Er du selv fra Fyn, vil du helt sikkert glæde dig over den traditionelle brunsviger, og er du ikke herfra, skal du helt sikkert glæde dig til at smage en vaske ægte fynsk brunsviger. Hvis du har diverse allergier, eksempelvis overfor gluten eller laktose, er veganer eller vegetar, så finder du helt sikkert noget på deres brunch, som er noget for dig. Deres retter er nemlig markeret i forhold til diverse allergier, så det er nemt for dig, når du vælger din mad, at spise efter dine behov. Eydes har både i 2017 og 2018 vundet prisen for Byens Bedste Brunch, hvilket helt sikkert er med rette, idet de har et kæmpe udvalg samt mad, som falder i alles smag.

På deres frokost menu finder du først og fremmest noget, som I kan dele ved bordet. Her kan I vælge forskellige snacks, eksempelvis nachos og en kurv med diverse mozzarella sticks, løgringe og andet lækkert. Derudover finder du et godt udvalg af diverse burgers, sandwiches, pasta, salater, fisk, forskellige kødretter som er blandt andet spareribs, steak af oksefilet, steak af oksemørbrad og steak af ribeye. Derudover finder du nogle klassiske caféretter såsom æggekage eller smørrebrød.

Afslutningsvis finder du også en overdådig aftenmenu, hvor du ligeledes finder en delemenu. Derudover finder du et stort udvalg af forskellige retter, som du kan kombinere til at få en 3-retters menu. Hvis du ønsker at læse mere om deres menu, kan du tjekke dette ud på deres hjemmeside. Alle deres retter er lavet på gode råvarer, så du er sikker på, du får et godt måltid mad, når du vælger at spise på Eydes. Derudover finder du også et stort menukort med varme og kolde drikke, eksempelvis en god kop kaffe, kakao, the eller en lækker og kølende læskedrik.

Hvis Eydes lyder som noget for dig, kan du med fordel reservere et bord allerede i dag.

Hos Eydes finder du både små hyggelige kroge med bløde bænke og en spisesal med langborde i bistro stil til større selskaber. Så hvad end du kommer et større selskab eller blot vil en tur ud med din veninde eller din kæreste, så er der plads til jer hos Eydes. Hos Eydes er der både en folkelig stemning, god mad samt lækre hjemmelavede lækkerier. 

Derudover har du også rig mulighed for at besøge Eydes med vennerne, hvis I skal en tur ud i byen. De har nemlig et kæmpe udvalg af lækre alkoholiske drikke, hvilket helt sikkert egner sig perfekt som et sted, som du opvarmer, før du måske tager videre på diskotek. Her finder du nemlig et stort udvalg af diverse fadøl, cider, vin, bobler, cocktails samt en masse forskellige gin og tonic. 

På Eydes finder du noget for enhver smag. Med deres store menukort, hvor du både finder brunch, frokost og aftensmad samt et stort menukort med drikkevare, er du sikker på at finde noget, der falder i din stil. Hvis dette lyder som noget for dig, og du allerede befinder dig i Odense, så tag et smut forbi Eydes. Ønsker du at reservere bord, så kan du gøre dette via deres hjemmeside.
Adresse

Kongensgade 31A
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 19 19 50
Email: info@eydes.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 23.00
Torsdag: 09.00 - 24.00
Fredag: 09.00 - 03.00
Lørdag - søndag: 08.30 - 03.00


Website

Eydes' Website