Erasmus Student Network


Erasmus Student Network er en non-profit studenterorganisation på Odense Universitet og en del af det Internationale ESN netværk.

Erasmus Student Network er en organisation, som har eksisteret siden 1989, og som er repræsenteret i mere end 800 videregående uddannelsesinstitutioner i 39 lande. Netværket er i konstant udvikling og udvidelse. Mere end 200.000 internationale studerende er modtagere af netværkets service.
ESN kan findes 6 steder i Danmark: København, DTU, Haderslev, Odense, Aarhus og Kolding.

ESN’s mission lyder: ” While participating in the sphere of European international higher education, our organisation creates opportunities for intercultural exchange and personal improvement based on the principle "students help students".”

Erasmus Student Network Odense arbejder på at bringe udvekslingsstudenter sammen med studerende ved Odense Universitet. og dermed bygge bro over de kulturelle kløfter - ESN Odense tilbyder til dette formål et væld af sociale aktiviteter. ESN Odense arbejder på at skaffe en dansk Buddy til hver udvekslingsstudent, der kommer til universitetet. Det er Buddy'ens opgave at introducere udvekslingsstudenten til alle aspekter af hverdagslivet i Danmark og hjælpe med praktiske opgaver som f.eks arbejdstilladelse og bolig. Organisationens mål er altså, at hjælpe internationale studerende med at opnå kulturel forståelse og selvudvikling under studenter-hjælper-studenter-princippet. Så hvis du har lyst til at blive en del af et internationalt miljø på Odense Universitet og møde nye og spændende mennesker med forskellige kulturelle baggrunde, så opfordrer vi dig til at læse nærmere på ESN Odenses hjemmeside.
Adresse

ESN Odense, Campusvej 55, 5230 Odense M, Denmark


Kontakt info

info@esnodense.dk


Website

Erasmus Student Network's websiteErasmus Student Network