Epicur Salon

Epicur Salon


Salon Épicur er en lille, hyggelig men eksklusiv salon, der ligger på Hjallesevej i Odense.

Hos dem er service i højsædet, og du vil altid blive mødt af et kreativt og velforberedt team, der sætter dine ønsker øverst og giver sig god tid til dig som kunde. Dette mærkes tydeligt og du får strakt fornemmelsen af, at det er dig, der er i fokus.

Hos dem gør de meget ud af, at kvalitet og service hænger sammen og det er derfor vigtigt for dem, at du som kunde kan slappe helt af i salonens hyggelige atmosfære. Her begynder enhver aftale med en grundig og professionel snak og følges derefter op med en lækker hovedbundsmassage ved vasken samt en kyndig hovedbundsdiagnose, så de kan opfylde lige netop dine behov. Denne snak inkluderer dine ønsker og tanker omkring dit hår, samt deres professionelle vurdering af de muligheder, der er at arbejde med. Herved finder i så en fælles løsning, som passer til både dig og dit hår.

I salonen er de stolte af, at de med deres alsidige erfaring kan ramme en bred målgruppe og imødekomme alles ønsker. Alle er velkomne og der er plads til alle. Der er både mulighed for en dame- en herre- og en teenage klip, samt farvning af både hår, bryn og vipper. Du kan booke en tid, samt se en prisliste på deres hjemmeside, som står anført ude i menu feltet i højre side. Her kan du også se deres åbningstider og yderligere kontaktoplysninger.  

Deres produkter henvender sig til den kræsne kunde, som ikke vil gå på kompromis. De forhandler kendte mærker som Kerastase, ghd og Morrocanoil, som er en serie uden parabener, fosfater og sulfater. Du får samtidig de bedste råd til hvilke produkter, der passer bedst til dig og dit hår. Ved brugen af disse produkter bibeholdes følelsen om lige at have rejst sig fra frisørstolen. Så brugen af disse produkter er med til at fuldende din oplevelse hos Salon Épicur.

At du er tilfreds er også en vigtig faktor for medarbejderne hos Salon Épicur. Så du kan være helt sikker på, at få en fantastisk behandling og en god oplevelse, samt et professionelt og perfekt resultat. Når du går fra Salon Épicur er det med en tilfredshedsfølelse og en lyst til at komme tilbage meget snart – og nå ja, du går nok også derfra med en ny frisure eller i hvert fald med en opfrisket en af slagsen.
Adresse

Hjallesevej 96 1 th
5230 Odense M


Kontakt info

Telefon: 66 12 82 74

Mail: salon.epicur@hairtools.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 9:00 - 17:00
Onsdag: 9:00 - 17:00
Torsdag: 9:00 - 17:30
Fredag: 9:00 - 18:00
Lørdag: 8:00 - 13:00


Website

Epicur Salon's websiteEpicur Salon