EMS Bodypower.


Har du en skade, ønsker du at komme i form eller sænke din fedtprocent? – Så er EMS bodypower den helt rigtige løsning for dig – Og det er for alle! Centeret ligger i centrum af Odense, og der er derfor gode transportmuligheder.
Træningen er af høj intensitet, og det varer derfor kun 20 minutter. Træningsformen er innovativ og teknologisk, da du under træningen skal iføre dig specialfremstillet træningstøj.
Har du en stresset hverdag, har du her mulighed for alligevel at finde plads i din kalender, da du kun skal træne 1 gang om ugen. Herved vil din træning kunne komme til at passe ind i dit program, trods hverdagens stress og jag.

Step-by-step

Det første skridt på vejen er at tilmelde dig en personlig samtale, hvor du får tilknyttet en personlig EMS trainer, som vil lære dig og dine ønsker at kende. Det vil sige, at i laver en forventningsafstemning, som vil være jeres udgangspunkt.
Dernæst vil du være klædt i et specialfremstillet træningstøj, som din personlige trainer vil iføre dig korrekt, så det sidder perfekt.
Din EMS trainer vil nu viser dig øvelserne, som du skal udføre, så du laver dem optimalt.
20 min. Efter har du nu overstået din træning, hvor du vil kunne bade dig med deres lækre hår- og kropsprodukter.
Som det sidste laver I en evaluering over din træning, og i vil sammen finde ud af hvilket forløb, der vil passe bedst til dig.
Hos EMS bodypower vil du altid være i centrum, og de vil altid kunne komme med gode råd. Personalet kommer løbende på nye uddannelser, så de hele tiden er opdateret inden for faget.

Du kan vælge mellem flere abonnementer, og du vil sammen med din personlige trainer finde frem til, hvad der er bedst for dig.  

Er du forhindret i at møde op til en af dine bookinger, skal du huske at melde fra senest 12 timer før, hvilket du kan gøre online, telefonisk eller ved personligt fremmøde.

Med EMS bodypower vil du kunne træne din krop på en helt anderledes måde, og det vil afspejle sig i det gode resultat, som du helt sikkert vil opnå!
Adresse

EMS BodyPOWER® Odense
Nørregade 32, st
Odense 5000


Kontakt info

Telefon: 70 26 90 20
E-mail:info@emsbodypower.dk


Nørregade 32, st


Åbningstider

Mandag - Torsdag:    08.00 - 21.00

Fredag:                      08.00 - 18.00

Lørdag:                      08.00 - 15.00

Søndag:                     Lukket


Website

EMS Bodypower.'s websiteEMS Bodypower.