Druen & Bønnen

Druen & Bønnen


Med udsigt til Rådhuspladsen på Vestergade 15, ligger Druen og Bønnen. I midten af H.C. Andersen by, kan du nyde lækker mad i smukke omgivelser. Druen og Bønnen er en eksklusiv restaurant med et altid skiftende menukort og en masse lækker mad. 

Druen & Bønnen er hele dagens spisested i hjertet af Odense med et udvalg af dansk/fransk inspirerede livretter, snacks og vin, kaffe og kage. Med beliggenhed på Flakhaven, i hjertet af Odense, er Druen & Bønnen et oplagt sted at mødes til frokost og aften.

Book dit bord på dette nummer eller klik her og læs mere om den hyggelige café med udsyn til Rådhuspladsen.

Restaurantens egne ord

Livretter med uformel begejstring for velsmag - frokost og aften

Druen & Bønnen er hele dagens spisested beliggende centralt på Flakhaven i Odense. Her tilbydes dansk/fransk inspirerede a la carte retter. Prøv f.eks. en sæsontallerken med herlige mundfulde af årstiden. Desuden kan du nyde deres smørrebrød til frokost, og skiftende 3-retters menu til aften. Et udvalg af livretter serveres hele dagen fra kl. 11.30. Skal du være sikker på at have et bord, kan man reservere bord helt indtil klokken 20:00. 

I de skønne lokaler kan du afholde både små og store arrangementer for familie, venner og kolleger – op til 42 personer. Brunch, Frokost og Aften. Tøv ikke med at ringe eller skrive til restauranten, hvis du skulle have spørgsmål til afholdelse af netop dit arrangement. 

De benytter deres passion for gastronomi til at bakke op om byens kulturliv ved løbende at lave arrangementer og events. Spiser du for eksempel frokost kl. 11:30, finder ‘Historiesnedkeriet’ sted, hvor der snakkes vidt og bredt om hvad Odense var, er og kan blive. Så har du en stærk interesse for Odenses historie, kan du passende møde op på Druen og Bønnen til frokost, og snakke løs med andre der har samme interesse. 

Druen & Bønnen serverer livretter med uformel begejstring for velsmag - frokost og aften.

Druen og Bønnen er en af Odenses mere eksklusive restauranter, og dermed følger prisniveauet også. Priserne ligger i den lidt høje ende ift. andre af de mindre caféer i Odense. Selvfølgelig følger maden også prisen, og du kan være sikker på at få et udsøgt måltid. Dermed kan man som studerende overveje, om det er Druen og Bønnen man skal besøge, næste gang man skal forkæle sig selv lidt yderligere end normalt. 

Det kan måske virke træls, som studerende at skulle smide mange penge efter en lækker aften. Druen og Bønnen har derfor prøvet at gøre det nemmere for os. De er med i den restaurantfestival, der kaldes ’Dinnerdates’, som kører flere steder i landet i hele uge 42 hvert år. Her kan du spise en 3-retters menu til kun 210 kr. Derfor kunne man altså overveje at vente til uge 42, og der slå sig løs med den helt store menu, til små penge.

Hvis du vil følge med i Druen og Bønnens arrangementer og tilbud, kan du følge dem via deres hjemmeside, Facebook eller instagram.

Se deres spændende arrangementer her og bliv inspireret.

Konceptet hos Druen & Bønnen er enkle retter med råvarer af høj kvalitet, lavet på en måde så smagen er uimodståelig! Har du brug for en let, men lækker frokost eller noget godt til aften, så skal du give dig selv en oplevelse og kigge ind forbi Druen & Bønnen, som jo også ligger så centralt som det kan lade sig gøre i Odense lige ved rådhuset. DET er virkelig noget der slår benene væk under dig.

Forkæl dig selv eller en der fortjener det - book dit bord med det samme


Adresse

Vestergade 15
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 11 18 13
E-mail: kontakt@druenogboennen.dk


Åbningstider

Køkkenet er åbent mandag - lørdag fra 11.30 - (Seneste bordreservation 20.00)
Restauranten lukker ca. 21.30 (Frokostkort fra kl. 11.30 Aftenkort fra kl. 17.00)
Søn/helligdage lukket (åben for selskaber)


Website

Druen & Bønnen's websiteDruen & Bønnen
Druen & Bønnen
Druen & Bønnen