Det Gode Sted


Arkaden Food Hall byder på eksotisk mad fra forskellige verdenshjørner. Her finder du nemlig alt fra retter med stærke krydderier til spændende smagssammensætninger og meget mere. Vi skal dog ikke glemme det traditionelle danske mad, som vi kender og elsker. Det har ‘Det gode Sted’ heldigvis sørget for. Det Gode Sted er altså madboden i Arkaden Food Hall, hvor du får dansk med lavet med kærlighed. Du finder madboden på Vestergade 68 i hjertet af Odense.

Står du og mangler et sted, hvor du kan nyde en god og mættende frokost? Så kan vi anbefale dig at kigge forbi Det Gode Sted. Her er der alt godt fra det danske køkken. Om du er til bøfsandwich med sovs, en smørstegt fiskefilet eller tarteletter med høns i asparges. You name it. They have it! Priserne er rimelige, og du får en god portion mad lavet med kærlighed for dine penge. Desuden er Arkaden Food Hall et hyggeligt spisested i Odense. Lokalerne er unikke, og stemningen er altid god, hvorfor stedet absolut er et besøg værd, når du er i Odense. Det Gode Sted er altså oplagt, hvis du i forvejen bevæger dig mellem de spændende butikker på gågaden, og trænger til et lille afbræk fra din shopping-tur. 

Det Gode Sted har en Facebook-side, hvor du kan følge med i seneste nyt fra madboden. Her er de gode til at poste hyggelige opdateringer og billeder af den lækre mad. I skrivende stund har stedet en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner på siden. Du finder Det Gode Sted på første sal i Arkaden Food Hall. 

Hvis du ikke er i stemning til at sidde ude og spise, kan du naturligvis også nyde din mad hjemmefra ved at bestille fra Det Gode Sted via Wolt eller ved at trykke her. Super smart, nemt og hurtigt - særligt på de dage, hvor det gerne må godt lidt stærkt.
Adresse

Vestergade 68
5000 Odense C


Kontakt info

E-mail: detgodested2019@gmail.com
Telefon: 20 71 36 10


Åbningstider

Mandag - lørdag: 11.00 - 21.00
Søndag: 11.00 - 20.00


Website

Det Gode Sted 's website