Design Cykler - Odense

Design Cykler - Odense


Skal du have en ny cykel til studiestart, mangler du noget cykeludstyr eller måske skal du have repareret din cykel? Design Cykler har kvalitetscykler til både herrer og damer, samt alt det ekstra udstyr du står og mangler f.eks lygter, skærme, gear osv. Står du og mangler en god cykel, så kan Design Cykler hjælpe dig på vej - du kan købe cykler i alle prisklasser fra den billige citybike til en stilfulde racer. Priserne er rimelige og langt de fleste cykler er af god kvalitet. Hvis du står og mangler noget af dette, så kan du med fordel besøge Design Cykler i Odense på adressen Store Gråbrødrestræde 10.

Design Cykler finder du mange steder i landet som både er at finde på Fyn og i Jylland. I alt har cykelforretningerne rundt omkring i landet i skrivende stund 55 ansatte i deres forretninger. Her står medarbejderne altid klar til give dig professionelle råd og vejledning til alt hvad der omhandler cykler.

Butikken i Odense er den første Design Cykler der blev grundlagt som skete helt tilbage i 1988. I dag er denne butik stadig åbent. Da den åbnede var de blot to medarbejdere, hvor de solgte håndbyggede cykler, hvor cyklen blev bygget ud efter kundens ønsker. Nogle år senere, i 1995, åbnede de deres butik nummer to i Svendborg, og sidenhen er der åbnet flere butikker på Fyn og i Jylland.

Mange studerende bruger en cykel som deres transportmiddel, og derfor er det vigtigt, at man har en cykel, som virker. Dette finder du hos Design Cykler, som har et stort udvalg af cykler og tilbehør i forskellige prisklasser, så du kan finde netop en cykel der passer til dine behov og i din prisklasse. Har du ikke forstand på, hvad der passer bedst til dig, står de altid klar i butikken til at rådgive dig, og de er gerne de første til at høre om dine ønsker og behov, og så finder de en cykel, der passer til dig. 

Hos Design Cykler forhandles der en lang række forskellige damecykler, herrecykler og damecykler. Du kan sagtens lede i butikken her, hvis du eksempelvis søger en citybike, en shoppingcykel, en mountainbike, en racercykel - ja kort sagt en cykel, som passer til dig og dine behov. Hos Design Cykler bygger de stadig personlige cykler i dag, dog forhandles de hovedsageligt andre mærker. Disse mærker er blandt andet Kildemoes, Bianchi, Avenue, Raleigh og andre kendte cykelmærker.

Hvis du ikke leder efter en ny cykel men nærmere udstyr, så kan du blandt andet også finde cykeltøj, cykeldele eller diverse tilbehør til cykler i deres mange butikker.

Hos Design Cykler får du altid kompetent vejledning og er sikret, at din cykel får en god behandling, når du sender denne til reperation, idet deres cykelværksteder udelukkende beskæftiger sig med uddannede cykelmekaniere. De står både for specialværktøj til service og reparation. Alle deres cykelværksteder er certificeret med 5 ud af 5 mulige stjerner fra brancheforeningen Danske Cykelhandlere, hvilket sikrer kvaliteten.

Hvis du leder efter cykler og udstyr, så finder du dette i et stort udvalg hos Design Cyklers butikker. Ønsker du at høre om tilbud, nye varer eller noget helt andet, kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud eller besøge den nærmeste Design Cykler nær dig.
Adresse

St. Gråbrødrestræde 10
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 14 17 20
Email: odense@designcykler.dk 


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket


Website

Design Cykler - Odense's website


Design Cykler - Odense
Design Cykler - Odense