Den Lille Smalle


Leder du efter en café, som serverer slowjuice, varme drikke, forskellige lette morgenmadsretter, smoothie-bowls og meget mere til nogle fair priser? Så er Den Lille Smalle måske lige præcis stedet for dig som studerende i Odense. Cafeen er beliggende i midten af Odense i gågaden på Vestergade 5, st. th., hvor det søde personale er klar til at tage imod dig.

Deres menukort indeholder blandt andet forskellige morgenmadsretter, som serveres hele dagen. Her er det muligt at få noget til enhver smag, blandt andet forskellige morgenkompletter, men hvis du derimod hellere vil prøve noget nyt, kan du også vælge at smage deres avocado- og tunmadder samt diverse chia og smoothie bowls. Den Lille Smalle sørger for at have gode og lækre råvarer, da de vægter dette højt i caféen. Derudover har de forskellig juiceudvalg i form af slowjuices, hvilket de netop har valgt for at sikre en bedre juicekvalitet. Hvis du i stedet ønsker noget andet at drikke, så har de både kolde og varme drikke på menukortet, så hvad end du er til, er du sikker på at finde noget, der falder i din smag. De forskellige retter er helt klart insta-værdige, med deres flotte farver i de forskellige smoothie bowls og juicer, og er helt sikkert noget, som er værd at smage.

Om du har lyst til at tage et smut med veninderne eller vennerne forbi til en omgang morgenmad og en kop kaffe, eller du ønsker at sidde at studere alene, mens du sidder og nyder en kold juice, så er dette muligt hos Den Lille Smalle. De vægter den gode stemning højt, og det skal være rart at være der, og derfor er det et rigtigt hyggeligt sted at opholde sig; hvad end dette er med vennerne eller alene. Her er alle nemlig velkomne, og dette er til at føle i den lille, hyggelige cafe. Derudover er der endda sørget for, at der er stikkontakter til computere, hvis man sidder og arbejder. Derfor kan du sagtens medbringe din computer at arbejde på, og stedet er derfor oplagt sted at studere, med deres gode studiemiljø. Internetforbindelse skal du ikke tænke på, da der her i cafeen er adgang til wifi med fri afbenyttelse, som du kan logge på.

Hos Den Lille Smalle er de eksperimenterende med deres menukort, hvilket er til din fordel! Du kan nemlig løbende finde nye lækkerier hos Den Lille Smalle. På deres menukort og i den lille café kan du også finde både sunde og søde sager. Disse sunde og søde sager kan de også godt lide at kombinere, blandt andet med deres sunde version af snickers samt rocky roads. Her kan du altså få noget til den søde tand helt uden skyldfølelse, da de er lavet på en sundere måde end normalt. Så ønsker du at få din eftermiddagskaffe og kage, så er begge dele at finde her hos Den Lille Smalle. 

Vi kan alt i alt varmt anbefale dig at tage med dine studieveninder på Den Lille Smalle, hvis I har planer om forkæle jer selv med en lækker morgenmad! Selvom der ikke er studierabat i cafeen, er priserne fair og studievenlige, og idet studiemiljøet er så perfekt, er det et oplagt sted som studerende at besøge. Du kan følge med på deres hjemmeside, Facebookside samt deres Instagram for at få inspiration til, hvad du kan bestille, når du besøger den hyggelige cafe. 

Desuden har Den Lille Smalle også en storesøster-cafe kaldet Nouvelle.
Adresse

Vestergade 5, st. th., 5000 Odense C


Kontakt info

E-mail: info@denlillesmalle.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 17.00
Søndag: 09.00 - 16.00


Website

denlillesmalle.dk