Den Grønne Café


Er du vild med lækre salater og friske juices? Så er Den Grønne Café i Odense helt sikkert noget for dig! Du finder Den Grønne Café beliggende på adressen Skibhusvej 87. 

Hos Den Grønne Café finder du en kæmpe stor salatbar, som indeholder alt hvad hjertet kan begære. I denne grønne bar finder du helt sikkert ingredienserne til den perfekte salat til netop dig. 

Hvis du skal have en sund frokost, så er denne café helt sikkert stedet for dig. Med en lækker blandet salat og en frisk juice har du den perfekte frokost, som du enten kan spise i selve caféen eller tage med to go.

Derudover er det et oplagt sted for dig som studerende at hente din frokost, hvis du ønsker at spare nogle penge. Hos Den Grønne Café får du nemlig 10% studierabat, når du medbringer dit studiekort. På denne måde kan du både få en billig og sund frokost, hvilket er en kæmpe win win.

Ønsker du at tjekke den Grønne Café ud er de både at finde på Facebook og Instagram. Her deler de blandt andet gode tilbud og billeder af deres lækre mad og drikke.
Adresse

Skibhusvej 87
5000 Odense