Dansk Transportuddannelse

Dansk Transportuddannelse


Dansk Transportuddannelse henvender sig til dem, der ønsker at blive vognmand, transportleder i en transportvirksomhed, eller hvis man ønsker at starter sin egen transportvirksomhed.

Dansk Transportuddannelse tilbyder sine kursister godsvognmandskurser en beståelsesgaranti.
Denne garanti betyder, at skulle du være så uheldig ikke at bestå eksamen på dit vognmandskursus, så kan du forsætte din uddannelse uden at skulle betale ekstra. Kurset foregår over 3 uger mellem kl. 08.00-17.00, og er baseret på klasseundervisning. Klasseundervisningen foregår med seriøse undervisere, der alle har stor brancheerfaring. Det sikrer dig de bedste muligheder for at kunne bestå den eksamen der afslutter dit kursusforløb.
Dansk Transportuddannelses afviklingsform har vist at være en god og seriøs form, da virksomheden kan fremvise meget høje beståelsesprocenter.

På vognmandsuddannelsen er der på alle dage en lærer tilstede, så du får den nødvendige undervisning og hjælp, som du behøver. Er du ikke god til selvstudie? Er du ikke skarp til at bruge en computer? Det betyder intet, for du skal ikke være nogen af delene for at bestå kurserne. Uddannelsen har små hold, så du behøver ikke bekymre dig om, om der er tid nok til dig. Det er der. Hvis du har brug for ekstra undervisning for at kunne bestå dit vognmandskursus, er der mulighed for at fortsætte efter sidste lektion.

Kursusprisen er 24.000kr. inklusiv alle materialer, undervisning, reeksamener og frokost hver dag. Hvis du ønsker at tilmelde dig et hold, skal du sende en mail til: info@transportuddannelse.dk

Mailen bør indeholde:

  1. Fulde navn og CPR nummer
  2. Fulde adresse
  3. Telefonnummer
  4. Hvilken kursus periode du ønsker at tilmelde dig
  5. Evt. kommentarerAdresse

Dyrhøjvej 13, 5230 Odense M


Kontakt info

Tlf.: 70 20 11 74 eller 23 24 00 00

E-Mail: info@transportuddannelse.dk


Website

Dansk Transportuddannelse's website


Dansk Transportuddannelse