Dansk Talent Akademi

Dansk Talent Akademi


Brug dine talenter på den bedste måde.

Hvis du har en drøm indenfor musik, kunst og design, teater, dans eller forfatterskab, så vil det være synd ikke at forfølge denne drøm. Lad Janteloven blive hjemme og kig forbi Dansk Talent Akademi, hvor du kan udvikle dine talenter og forfølge din drøm.

Dansk Talent Akademi har fem kreative linier, som optager og udvikler 12 nye talenter hvert år i hver af de følgende kategorier: Musik, Kunst og Design, Dans, Forfatter, Musical og Teater. Aldersfordelingen ligger mellem 15-25 år, dog kan der gives dispensation til nogen hvis der udvises et ekstra særligt talent.

Talent Akademiet ønsker at tage de bedste talenter i landet og gøre dem endnu bedre, så derfor er undervisningsniveauet også derefter. Det er ikke hvem som helst der kommer ind på Talent Akademiet, men kun de bedste, som består optagelsesprøven. Det kræver ingen forudgående uddannelse at søge ind på Talent Akademiet, men det kræver at du består optagelsesprøven. Hvis du bliver optaget skal du til en årsprøve som skal bestås for at du kan fortsætte. Sidst på uddannelsen afsluttes med en eksamen.

Alle uddannelserne løber over 3 år og er deltidsuddannelser, så du eventuelt kan have et job ved siden af eller gennemføre en gymnasial uddannelse. Dansk Talent Akademi er beliggende i Holstebro, som er et kulturelt Mekka.

Det koster 9.000 kr. om året at gå på Talent Akademiet.

Det er fra 2017 muligt at bo på Talent Akademiet idet de er ved at oprette en campus med ca. 40 boliger. På den måde kan alle fra hele Danmark søge optagelse og bo på campus i de tre år det tager at udvikle sit talent på Talent Akademiet. Samtidig skaber det også en tættere socialt netværk med de andre elever på akademiet.

Søg ind i dag og styrk dine talenter. Klik her og søg optagelse på Talent Akademiet.

Se en kort video om hvilke talenter du kan udvikle på Talent Akademiet her:
Adresse

Den Røde Plads 16
7500 Holstebro


Kontakt info

Tlf.: 6072 2342
E-mail: info@talentakademi.dk


 


Uddannelser

Forfatterlinien - Dansk Talent Akademi

Dans - Dansk Talent Akademi

Musical og Teater - Dansk Talent Akademi

Kunst og design - Dansk Talent Akademi

MGK (Musikalsk GrundKursus) - Dansk Talent Akademi


Website

TalentakademiDansk Talent Akademi
Dansk Talent Akademi
Dansk Talent Akademi
Dansk Talent Akademi