Dalum Køreskole

Dalum Køreskole


Dalum Køreskole er et godt sted at tage kørekort i Odense - her bliver du undervist på et højt niveau, så du er godt rustet til at gå til teori- og køreprøve.

Dalum Køreskole lægger vægt på, gennem en god og seriøs undervisning, at gøre sine elever til sikre bilister, der er i stand til at udvise en færdselssikker holdning og adfærd.

Køreskolens motto "Kørekort hurtigt, nemt og sikkert"

Dalum Køreskole har tilsammen mere end 40 års erfaring, og det sikrer dig det bedste udgangspunkt for at bestå dine prøver - i første forsøg !Underviserne hos Dalum Køreskole er altid engagerede og velforberedte, uanset om du skal have teoriundervisning, førstehjælpskursus eller du sidder i bilen.
Forløbet er tilrettelagt på tidspunkter, hvor du som studerende nemt har mulighed for at deltage, og det er nemt at planlægge.

Skal det gå hurtigt?

Hos Dalum Køreskole findes der to typer forløb, hvis du ønsker et kørekort. Du kan tilmelde dig et helt almindeligt forløb som typisk tager 2½ - 3 måneder. Du kan se opstartsdage her
Ønsker du derimod, at komme bag rattet så hurtigt som muligt er der også mulighed for at deltage på et lynhold. Et lynhold tager typisk 1½ måned at gennemføre. Se opstart her
Uanset hvilket hold du vælger, kan du ikke fuldføre den endelige køreprøve, før du er fyldt 18. Husk også, at du altid skal medbringe en gyldig lægeattest ved opstart. 

Studenterguiden.dk har undersøgt Dalum Køreskole og kan kun finde rosende ord. Langt de fleste elever giver køreskolen 5/5 stjerner. Udover dette er dumpeprocenten også utroligt lav, hvilket vidner om en køreskole i særklasse. Studenterguiden.dk kan derfor varmt anbefale dig, at tage dit kørekort hos Dalum Køreskole!
Adresse

Dalumvej 42
5250 Odense SV


Kontakt info

Telefon: 5099 1611 eller  4078 4275


Website

Dalum Køreskole's websiteDalum Køreskole
Dalum Køreskole
Dalum Køreskole