Dalum IF


Dalum IF er en idrætsforening i Odense som blev stiftet helt tilbage i 1931. Formålet med denne idrætsforening var at kunne tilbyde fodbold til lokalområdets beboere. Sidenhen er Dalum IF i Odense blevet udvidet og tilbyder nu forskellige sports blandt andet bordtennis, taekwondo og petanque.

I de seneste år har klubben prøvet kræfter med divisionsfodbold under DBU.

I skrivende stund er der knap 1000 medlemmer af klubben, hvoraf der er 800 unge. Dette er ligeligt fordelt mellem drenge- og pigespillere. Derfor er Dalum IF den største fodboldklub på Fyn baseret på deres antal af medlemmer. Her i klubben prioriterer de socialt samvær og er en meget velfungerende klub. 

Hvis du ønsker at spille én af disse sportsgrene og befinder du dig i Odense? Så tilmeld dig Dalum IF idrætsforening. Du kan med fordel tjekke deres hjemmeside ud for at få mere information om klubben og meget mere. Hvis du er tilflytter til Odense, er det helt sikkert en fordel for dig, som måske ikke kender så mange i byen, at tilmelde dig en idrætsforening for at få dyrket noget sport samt at få nogle nye bekendtskaber i Dalum i Odense.
Adresse

Dalumvej 95D
5250 Odense SV


Kontakt info

Telefon: 66 13 29 68
Email: dalumif@dalumif.dk


Website

Dalum IF's website