Dalle Valle - Odense


På Fisketorvet i hjertet af Odense og i Rosengårdcentret finder du Dalle Valle. Dalle Valle er en cafékæde, der byder på god mad til yderst studievenlige priser, som de fleste studerende kan være med på. Dalle Valle åbnede helt tilbage i 2007, hvor den første café fik sin beliggenhed på Fiolstræde i indre by. Sidenhen har kæden udvidet med 14 caféer på både Sjælland, Fyn og i Jylland.
Der findes generelt rigtig mange caféer i Odense, men der, hvor Dalle Valle adskiller sig fra andre caféer, er gennem deres gode priser! Her får du nemlig en god deal som studerende. Hvis du gerne vil spise ude, men dit månedlige madbudget er ved at være opbrugt, så kan du med stor fordel overveje at besøge Dalle Valle i Odense.

Generelt forholder det sig sådan, at cafékæden Dalle Valle lægger stort vægt på, at maden skal være af god kvalitet, og at priserne skal være fornuftige. Derfor kan de fleste også være med på et cafébesøg på Dalle Valle, hvilket er en stor fordel, hvis man er et større selskab, der gerne vil på café sammen. I de 15 caféer rundt omkring i landet er der altid en god stemning, og den moderne indretning i caféerne er med til at skabe nogle gode fysiske rammer for et hyggeligt cafébesøg. Derudover er der et meget venligt personale i caféerne, der vil sørge for en god service, når du er på besøg hos Dalle Valle. Cafékæden skaber rammerne for, at der er plads til alle aldre. Både yngre og ældre er velkomne i cafékæden, hvorfor du også med stor fordel kan invitere familien med ud at spise på Dalle Valle, når du har dem på besøg.

På Dalle Valle er der mange muligheder, hvilket i høj grad er at se på deres menukort. Inden vi går i dybden med menukortets indhold, vil vi gerne understrege, at der virkelig er mange forskellige retter, og du med stor sandsynlighed vil kunne finde noget, der falder i din smag.

  • Dalle Valle har først og fremmest en A la Carte menu, der byder på bl.a. alt fra sprøde salater, grillet laks, oksemørbrad og lækre pastaretter til saftige burgere og sandwiches. Mulighederne er mange, og vi understreger gerne endnu engang, at der her virkelig er noget for enhver smag. Priserne på de enkelte retter er fornuftige, og du kan hos Dalle Valle blive mæt, uden at det sprænger dit månedlige madbudget. 
  • Er du til buffet? Det forstår Dalle Valle godt, hvorfor de tilbyder buffet i stor stil. Du skal helt klart overveje at smage på Dalle Valles buffet, hvis du alligevel har planer om at besøge cafékæden. Her finder du rigtig mange forskellige retter. Der findes en brunchbuffet, som du kan nyde alle dage fra 10.00 - 16.00, og en aftenbuffet du kan udforske alle dage fra 16.00 - 22.00. Her kan du spise så meget, som du vil til en formidabel pris! For at se lidt nærmere på buffeterne og deres indhold, kan du besøge Dalle Valles egen hjemmeside. 
  • Dalle Valle er også god at besøge, når det kommer til udvalget af drikkevarer. Her kan du nemlig virkelig få slukket tørsten til en god pris. På en hverdag efter forelæsning kan det være, at det er en kop kaffe eller kakao, der frister dig. Når graderne stiger, og vejret i Danmark begynder at vise sig fra sin bedste side, så kan det være, at milkshakes, iste eller andre kolde drikke kan friste dig. I weekenderne er Dalle Valle et oplagt sted at starte sin bytur. Cafékæden byder nemlig på et stort udvalg af cocktails, vin og øl. Når det kommer til cocktails, kan du bestille alt fra en klassisk strawberry daiquiri og metropolitan til en white russian eller mai tai. Mulighederne er mange! Er du nysgerrig på at vide mere, kan du klikke dig ind på Dalle Valles cocktailkort for at læse mere om dine muligheder.

Vi vil gerne tippe dig om et fast tilbud, som cafékæden kører med, og som du måske kan få stor glæde af. På dagene mandag, tirsdag, lørdag og søndag kan du nemlig få halv pris på hele A La Carte menuen på Dalle Valle. Tilbuddet gælder fra 16.00 - 22.00 på de udvalgte dage. Tilbuddet gælder også desserter, men ikke buffeten! Tilbuddet gælder desuden i alle 15 caféer landet over, så du ikke går glip af tilbuddet. Du kan få mere information om tilbuddet på cafékædens egen hjemmeside.

Mange unge studerende sætter stor pris på et godt tilbud, og det forstår vi godt! Vi anbefaler dig at følge med på cafékædens sociale medier for at være en af de første, der ved besked, når der bliver reklameret med et spændende tilbud. Du kan eksempelvis følge med på Dalle Valles Facebook-side eller profil på Instagram. På cafékædens sociale medier bliver der dog ikke kun postet, når der er et godt tilbud på vej, men du kan også forvente at se lækre billeder af den mad, du kan nyde i caféen.

Ud af de mange caféer og restauranter i Odense, er Dalle Valle en god mulighed for dig, der lægger vægt på, at priserne skal være studievenlige. I Odense finder du Dalle Valle to forskellige steder. Den ene finder du i Odense centrum og den anden i Rosengårdcentret, og begge er hyggelige caféer.
På Dalle Valle er der fokus på, at der skal være en god stemning i caféen, og at der på menukortet er et stort udvalg af retter, hvorfor der er en stor chance for, at alle kan finde noget, der falder i deres smag. Tag derfor dine studiekammerater under armen og nyd en god portion mad på Dalle Valle efter en lang dag med forelæsninger og studiegruppearbejde!
Adresse

Fisketorvet 2
5000 Odense C
Ørbækvej 75
5220 Odense


Kontakt info

Fisketorvet, Odense City
Telefon: 65 90 70 00
E-mail: odense@dallevalle.dk


Ørbækvej, Rosengårdcentret
Telefon: 93 90 78 74
E-mail: rosen@dallevalle.dk


Åbningstider

Fisketorvet, Odense City
Mandag - torsdag: 10.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 24.00
Søndag: 10.00 - 22.00

Ørbækvej, Rosengårdcentret
Mandag - torsdag: 10.00 - 21.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 21.00
Søndag: 10.00 - 21.00


Website

Dalle Valle - Odense's website