Da Filippo Ristorante

Da Filippo Ristorante


Da Filippo Ristorante er en italiensk restaurant tæt på Odense havn, hvor du får den ægte italienske madoplevelse.

Køkkenet hos Da Filippo Ristorante henter kraftig inspiration fra det syditalienske, og maden bliver tilberedt fra bunden. Der tilbydes klassiske italienske retter, som f.eks. antipasti, pastaretter, kødretter og delikate desserter.

Man kan bestille en antipasti som forret, hvor man blandt andet kan få to forskellige bruschette med frisk tomat og hvidløg, en tomatsuppe, parmaskinke eller hvidvinsdampede blåmuslinger med persille, hvidløg og chili.

Derefter kan du vælge imellem en pastaret eller kødret som hovedret. Her kan du blandt andet få fyldt pasta med ricotta og spinat med italiensk kødsovs og granaost. Du kan også vælge kalvemørbrad serveret med Karl Johan svampesauce.

Af desserter kan du enten vælge den kendte italienske kage Tiramisu eller gelato is fra Il Gusto. Derudover finder du diverse drikkevarer hos Da Filippo Ristorante. Samt en masse lækre italienske vine, der passer til de forskellige retter, der serveres. På den måde får du den fulde oplevelse og du vil helt sikkert nyde din aften langt mere.

Noget helt specielt hos restauranten er, at man kan få calabresisk lakridsrodslikør, som hjælper mod forkølelse og lindrer halsen. Du kan derved være sikker på en god behandling hos Da Filippo Ristorante.

Kunderne viser også deres begejstring i nedenstående anmeldelser af restauranten:

”På trods af at vi bor i nabolaget var dette det første besøg. Det var en meget positiv oplevelse, fantastisk service, god mad og hyggelige omgivelser. Vores nye stamsted.”.

”Vi var der en torsdag aften inden en koncert. Har altid syntes det så lidt kedeligt ud udefra men blev positivt overrasket. Pastaen med kalvefilet var super lækker med meget mørt kød. Den kvindelige tjener var serviceminded og præsenterede fint maden. Et par kokke tittede over disken et par gange og virkede interesserede i om vi havde det godt. Det gav en god stemning. Vi kommer helt sikkert igen!”.

”Spot on med min pasta ret m skaldyr, ligesom det burde smage. Tjeneren var meget opmærksom, imødekommende og var meget service minded. Skulle jeg have denne type pasta ret igen, er det her jeg kommer. Fik en hvidvin til maden og rødvin til deres ostetallerken - gode vin!!!!
Deres pizza så meget lækre ud og det må jeg prøve en dag.”.

Så hvis du er vild med lækre italienske retter fra start til slut er Da Filippo Ristorante lige stedet for dig. Du får en udsøgt og gennemført smagsoplevelse, som du sent vil glemme. Så book et bord allerede i dag.
Adresse

Buchwaldsgade 11
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 66 19 06 99


Åbningstider

Tirsdag - Søndag: 18.00 - 22.00


Website

Da Filippo's Website


Da Filippo Ristorante