Crêperiet

Crêperiet


Crêperiet er en restaurant, hvis specialitet er crêpes. Udover at have de sprødeste crêpes har de også byen bedste sandwich, lækreste fiskeretter og den dejligste stemning, som alt sammen skal nydes i de smukkeste omgivelser på Marselisborg Havn, hvor du ikke kan få andet end en hyggelig eftermiddag eller fantastisk aften.

Da restauranten ligger på havnen, er fisk selvfølgelig en stor del af deres menukort. De har virkelig benyttet sig af de muligheder de har for at få den bedste og mest friske fisk. Derfor udbyder de også både mad crêpes, sandwich og supper med fisk. Crêpes fylder selvfølgelig meget og det er både mad crêpes og de søde crêpes, som har en stor plads i folks hjerter. Derfor må du ikke snyde dig selv for en af de berømte crêpes – både en salt og en sød selvfølgelig. De salte crêpes er fyldt med en masse spændende og anderledes fyld, hvor de søde er fyldt med mere klassisk indhold, som vi kender fra den traditionelle pandekage. Crêperiet har også en masse fantastiske drikkevare, det er alt lige fra øl, vin, cider og sodavand til kaffe og the. Du kan selvfølgelig også få ganske almindeligt vand, hvis det er det du ønsker

Da Crêperiet er et af det mest populære steder i Århus og samtidig har den bedste beliggenhed, er det selvfølgelig ikke garanteret at du kan få et bord. Så for at sikre dig et bord på Crêperiet, kan du booke et via deres telefon. Hvis du ønsker at holde et større selskab på Crêperiet, kan det også sagtens lade sig gøre. Ring til restauranten og hør nærmere, herved kan i også aftale alle detaljer, så du får præcis den fest du går og drømmer om. Så hvis der er fødselsdag, barnedåb, bryllup eller en anden festlig lejlighed i dit liv, så er Crêperiet det perfekte sted at holde din fest.

Så uanset om du er sulten, lækkersulten eller bare er helt vild med crêpes, så er Crêperiet helt sikkert stedet for dig. Så skynd dig at lægge vejen forbi og få en oplevelse udover det sædvanlige.
Adresse

Marselisborg Havnevej 24, 8000 Århus C


Kontakt info

Tlf: 89 12 13 00
E-mail: creperiet@creperiet.dk


 


Åbningstider

Sommerperioden: 
Alle dage fra 12.00 - ?


Vinterperioden: 
Mandag-tirsdag: Lukket
Onsdag-søndag: kl. 12 - ?
Lukket hele december


 


Website

Crêperiet's websiteCrêperiet
Crêperiet