Coupé Coiffure

Coupé Coiffure


Salon Coupè ligger i hjertet af Odense i Asylgade og kun få minutters gang fra banegården.

Salonen har eksisteret siden 1999, og bliver drevet af fri Ann Urban. Hun har mere end 25 års erfaring som frisør, og derfor kender hun branchen ualmindelig godt.
Salonen er lille og hyggelig, og Ann er den eneste i salonen, og derfor har du som kunde hendes fulde opmærksomhed, mens du nyder at blive behandlet. Om det er klip eller farve er underordnet. Ann deltager ofte på kurser for at kunne være helt opdateret, og dermed også at kunne opfylde lige netop det, som du ønsker. Du kan forvente en meget hyggelig og professionel behandling, hvor du bliver budt på kaffe og slikkepind til dine børn.

Da salonen ikke er så stor, vil du hurtigt kunne føle dig hjemme i hendes salon, og du har derfor nemt ved at koble af, hvis du har en stresset hverdag.
Ann kan altid finde tid til dig uanset, om du skal have klippet dine spidser, have en større klipning eller have farvet dit hår.
Inden for hårfarvning har hun mange års erfaring, og dit hår vil blive farvet med økologiske farver eller med farver fra New Generatio, der ikke indeholder stoffer som ammoniak og det allergifremkaldende farvestof ppd. Farverne indeholder derimod som er fyldt med e-vitaminer antioxidanter, som giver håret et lækkert od sundt boost.
Hun tilbyder derudover at sætte dit hår op, hvis du skal til en fest, bryllup eller en konfirmation.
Er du ikke helt klar over, hvad det er, der skal ske med dit hår, kan du altid kontakte Coupé Coiffure, da hun altid vil kunne give dig de bedste råd uanset, om det gælder en ny frisure eller produkter.

Salonen forhandler med flere forskellige produkter, og et af dem er Moroccanoil, som er en unik og meget velplejende olie, som ikke fedter eller tynger håret. Hun anvender produkter, der passer til ethvert slags hår, og du kan altid få gode råd med på vejen.

For dem, der ikke behøver at blive behandlet i en stor salon, er Coupè det helt rigtige. De små kan også være med, så book en tid hos Ann, og få en god behandling til en god pris.

Studietilbud på klip til dame: 425,-

Studietilbud på klip til herre: 310,-

Farvning og reflekser fra: 480,- til 900,- alt efter længde og antal farver.

Hos Coupé Coiffure går du derfra med et godt resultat og en god og hyggelig service.
Adresse

Asylgade 20 st
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 99 99


E-mail: urban.ann@gmail.com


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 9.00 - 17.30
Onsdag: 9.00 - 17.30
Torsdag: 9.00 - 19.00
Fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag i lige uger: 9.00 - 13.00
Lørdage i ulige uger: Lukket


Website

Coupé Coiffure's website


Coupé Coiffure
Coupé Coiffure