Coffee & Eat


Coffee & Eat er en forholdsvis ny café, der serverer både kaffe, lækre sandwich, cheesecake, milkshake og meget mere. Der er noget til enhver smag, og alle kan spise der, da der er både er veganske, vegetariske og almindelige sandwich, kager og milkshakes. Det betyder der er noget for en hver smag og noget der henvender sig til alle.

Dejlig kaffe og lækker mad serveret i en fart, fordi din tid skal bruges på at nyde fremfor at vente. Coffee & Eat laver lækre baguettes og grillede sandwich i hjemmebagt surdejsbrød (made 2 order). Kaffen er af udsøgt kvalitet, og caféen gør sig umage for at servere den lynhurtigt og helt perfekt hver eneste gang. Udover kvaliteten på hvad de serverer, er det tydeligt at det er dig som kunde der er i fokus. Du skal føle dig godt tilpas og nyde deres lækre retter i hyggelige omgivelser. Du kan vælge at nyde din kaffe og baguettes i disse hyggelige omgivelser, eller du kan tage det hele med dig på vejen.

De åbner tidligt, så du kan nå et pusterum, inden du skal på arbejde, og de lukker først, når det er blevet fyraften for de fleste. Derfor er Coffee and Eat et ideelt sted, både til at købe din morgenkaffe, til din lækre sandwich i den frokostpause eller til take-away på vejen hjem fra arbejde. Du kan også nyde en kop kaffe og et stykke kage, uanset hvilket tidspunkt på dagen du kommer.

Coffee & Eat smører friske sandwich hele dagen og gemmer aldrig noget til dagen efter. Det er vigtigt for dem, at alt er den bedste kvalitet og at du får den ultimative sandwich oplevelse. Madspild er dårlig stil, så alt hvad de ikke kan sælge, giver de til velgørenhed. På den måde går maden ikke til spilde, da andre får glæde af det. Så tag et smut forbi Coffee and Eat, både morgen middag og aften.
Adresse

Kongensgade 2b
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 11 30 00


Mail: kontakt@coffeeandeat.dk


Åbningstider

Mandag til torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag:  09:30 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


Website

Coffee & Eat 's website