Chez Tony - En ægte græsk restaurant

Chez Tony - En ægte græsk restaurant


Hvem elsker ikke græske specialiteter? Hos den græske restaurant Chez Tony får du netop dette. 

Gennem de sidste 25 år har Chez Tony serveret græske specialiteter til et utalligt antal glade kunder, der bliver ved med at komme igen! Hårdt arbejde betaler sig og de trofaste kunder betyder meget for den græske restaurant. Når du træder ind af døren Chez Tonys lokaler, bliver det mødt af en god atmosfære og et personale, som står klar til at give dig en rigtig god oplevelse

Hos Chez Tony kan du nyde græske retter som Tzatziki, Homous og Dolmades til Suvlaki, Græsk Steak, Lam og Moussaka. Du kan også finde et fint udvalg af fiskeretter og Chez. Alle retter bliver lavet med hjertet og rigtig gode råvarer, der gør smagsoplevelsen ekstra god. Helt specielle sammensætninger af krydderier sørger for at maden tilberedes på samme måde, som hvis du sad på en lille lokal restaurant midt på Rhodos eller Kreta. Om vinteren er der i restauranten fokus på lækre ovnretter, mens der i sommeren nydes græske grillretter. Afslut besøget hos Chez Tonys med et af de lækre og smagfulde desserter, for desserter er der jo altid plads til! Der er noget for enhver smag på menukortet, så du vil bestemt ikke gå forgæves. Udover krydrede hovedretter, smagfulde salater og delikate desserter betyder det også noget for Chez Tonys at hele familien kan være med! Derfor er der også en børnemenu særligt lavet til de mindste i familien. Ingen skal snyde for en god omgang græsk mad.

Du har muligheden for at spise ude eller tage den lækre mad "ud af huset". Det er helt op dig. Du har også mulighed for at få et lækkert menuforslag til din fest eller et selskab! Kontakt blot restauranten på deres tlf. nummer, og de vil stå klar til at hjælpe og sammensætte en lækker menu til dig/jer.

Nu er der vidst ikke så meget tilbage at sige end "OPÁ!"
Adresse

Tordenskjoldsgade 25, 8200 Århus N


Kontakt info

Telefon: 86 16 88 30


Åbningstider

Søndag - torsdag: 16:30 - 22:00
Fredag - lørdag: 16:30 - 23:00


Website

Chez Tony - En ægte græsk restaurant's websiteChez Tony - En ægte græsk restaurant