Café Victoria

Café Victoria


Du finder Café Victoria i Rosengårdcentret et stykke udenfor Odense Centrum, men tæt på Syddansk Universitet - Café Victoria er både en café og restaurant med fokus på steaks.

På Café Victoria vil du opleve en hyggelig stemning lokaliseret som en veltiltrængt oase, midt i det pulserende Rosengårdcenter, hvor folk shopper på livet løs. Det er et godt sted, til at holde et velfortjent pitstop efter shopping turen, når det begynder at blive frokosttid. Det er samtidig også et godt sted at tage hen til en lækker gang aftensmad, hvis det passer bedre ind i planerne. Caféen er oplagt både til små og store selskaber. Der er plads til alle og deres hyggelige omgivelser gør, at man altid føler sig velkommen.

Café Victoria tilbyder alle de traditionelle café retter som burgere, sandwich, nachos, salater, tærter, samt store bøffer stegt på en original lavastensgrill. Priserne på maden, når du spiser hos Café Victoria, er en smule højere end standard priserne for traditionel café mad. Mange af vores brugere melder om positive oplevelser på Café Victoria, omend priserne er lidt højere end de traditionelle café priser. Derfor er det ikke et sted du skal tage hen, hvis du ikke er villig til at betale lidt ekstra. Hvis du til gengæld er det, så får du også noget lækkert mad for pengene.

Hvad ville en café være uden kaffe? Café Victoria tilbyder alt fra espresso, cappuccino til cafe latte og varm chokolade. Hvis du ikke er til de varme drikke, kan du også nyde en iskold fadøl eller sodavand i stedet. Hvis du ikke er så sulten, kan du nyde en af Café Victorias lækre kager eller tærter til din kaffe eller sodavand.

På Café Victoria kan du, udover de traditionelle café retter, også nyde en lækker brunch eller et udsøgt aftensmåltid. Der bliver ikke gået på kompromis med maden og dennes råvarer. Derfor er kvaliteten altid i top, uanset hvad du bestiller fra Victorias menukort. Køkkenteamet på caféen vil gøre alt hvad de kan, for at du får en udsøgt oplevelse, du sent vil glemme. En ekstraordinær ting ved Café Victoria er, at de kan tilbyde stort set hele menukortet glutenfrit. Så hvis du har glutenallergi, er Café Victoria lige stedet for dig. Hvis du ønsker at holde fest, har Café Victoria en udsøgt ramme for dette. De udbringer også gerne maden til din fest, hvis du ønsker at holde den et andet sted end i caféen.

Tag et kig forbi Café Victoria, uanset om du er meget sulten, lidt lækkersulten eller kaffetørstig. Eftersøger du et besøg på en god café, er Café Victoria stedet for dig.
Adresse

Rosengårdcentret,
Ny Rød Gade
5220 Odense SØ


Kontakt info

Telefon: 66 10 01 41
E-Mail: info@cafe-victoriaodense.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 10.00 - 21.00
Torsdag - Lørdag:  10.00 - 21.00
Søndag:                 10.00 - 21.00

OBS: Køkkenet lukker 20:30


Website

Café Victoria's websiteCafé Victoria
Café Victoria
Café Victoria
Café Victoria