Café Kræz

Café Kræz


Café Kræz ligger i centrum af byen og er et af Odenses kendte in-steder.

Som hyggelig cafe om dagen og natklub om natten er Café Kræz stedet hvor du kan komme for at få en flot cocktail om aftenen og få en lækker brunch næste dag.

Det er ikke helt tilfældigt at navnet er valgt. Når du kommer ind på Café Kræz bliver dine sanser pirret og Kræz’et for. Du får rigtig god betjening af det smilende og venlige personale, god musik i øregangene og føler dig godt tilpas i den behagelige loungestemning. Om sommeren kan du endda sidde udenfor og nyde solen på den store Gråbrødre plads. Om vinteren kan du holde en pause med en kop varm kaffe mellem juleshoppingen og januarudsalget.

Bestil et bord og få en hyggelig aften på Cafe Kræz

Du behøver ikke at være iført Gucci og Armani for at besøge Kræz, hvis du ikke har lyst. Stemningen er nemlig god og afslappet på trods af stedet er et af de mere kendte og velansete i Odense. Betjeningen er frisk og personlig, når der ikke er alt for travlt på caféen. Café Kræz har masser af spændende retter på menukortet og personalet laver gode drinks og cocktails, hvis du skulle have mod på sådan noget.

Der er jævnligt fede arrangementer om aftenen på Café Kræz, som du ikke må snyde dig selv for. Er du til god lounge/house-music skal du kigge ind torsdag til lørdag, hvor der er live DJ og overvej også at kigge ind lørdag, hvor Café Kræz har live musik. Bemærk at aldersgrænsen fredag og lørdag er 20 år.

Kom ind og mærk stemningen med kindkys og cocktails

Hvis du gerne vil holde din fødselsdag eller en anden større fest, så kan du leje et festlokale på 1. sal for op til 100 mennesker. Tag et kig på det, det er virkelig hyggeligt.

Bestil din brunch på forhånd her

Studenterguiden anbefaler Café Kræz til dagen derpå, hvis du har fået en stor skid på. Deres brunch er lige lavet til at vågne på fra kl. 9.00 om morgenen. En dejlig god kop kaffe og æg og bacon samt frisk frugt og Serrano skinke, så bliver det ikke bedre.
Café Kræz er til den kræzne livsnyder, som kan lide eksklusivitet, men stadig har begge ben plantet i jorden. Nyd livet og reserver weekenden til at lære Café Kræz og dens gæster bedre at kende.


Studenterrabatter

C3 medlemmer får 20% rabat.
Adresse

Gråbrødre Plads 6
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 66 11 38 11
E-mail: kraez@kraez.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 09.00 - 01.00
Fredag:                  09.00 - 04.00
Lørdag:                  09.30 - 04.00
Søndag:                 09.30 - 23.00


Website

Café Kræz's websiteCafé Kræz
Café Kræz
Café Kræz
Café Kræz