Café Kosmos Vegan & Organic


Café Kosmos Vegan & Organic er en lille sød økologisk og vegansk café, som har fokus på at lækker mad sagtens kan laves på en bæredygtig måde. Caféen ligger i Lottrupsgård lige midt i centrum.

Det er gruppen ØKOllektivet som står bag Café Kosmos og som har åbnet den veganske og økologiske café i Lottrupsgård 1 i Odense. Du finder den lige, hvor gågaderne mødes. Det vigtigste for Café Kosmos er at være et bæredygtigt og allergivenligt alternativ i Odense. Al fokus ligger på lækker mad af lokale råvarer og bæredygtighed.

Hvis du er veganer, eller har et miljøbevidst hjerte, er dette stedet for dig.
Café Kosmos er et besøg værd for dets organiske råvarer, og færdige retter, der kan få dine tænder til at løbe i vand. Hvis du ikke er veganer er stedet stadig et sted for dig. Selvom de ikke servere traditionelle burgere, er det vigtigt for caféen at essensen af at spise en lækker burger er der. Så selvom der ikke er kød i burgerne og bøfferne primært er lavet af bønner, er det stadig en snasket og lækker burger, som smager fantastisk.

Hvis du ikke er til burgere, kan du også bestille andre retter hos Café Komos. Du kan blandt andet få wraps, raw pasta, Komos kartofler (pommes) eller du kan købe en dagens tallerken, hvor maden varierer fra dag til dag. En dag kan det være en lækker salat og en anden kan det være en fantastisk pastaret. På den måde er der noget for en hver og alle kan spise der. Du kan også bestille det lækre mad som take-away, men hvis du ikke ønsker det, har caféen 24 siddepladser indenfor og 25 udenfor. Caféen er en lille hyggelig oase, hvor Lottrupsgård er med til at skabe det udtryk. Så udover at gå op i bæredygtighed og miljøet, går de også meget op i at skabe et hyggeligt sted, hvor alle føler sig velkommen.

Udover at kunne købe lækker, lokal og bæredygtig mad, er det også muligt at købe kaffe, som selvfølgelig både er bæredygtig og indkøbt lokalt. Du kan også købe økologisk øl og sodavand fra Ørbæk Bryggeri, så det er selvfølgelig både mad og drikke, der er miljøvenligt.

Så du kan roligt tage på Café Kosmos Vegan & Organic og få en masse lækker mad – med god samvittighed. Så bestil bord allerede i dag og få en oplevelse ud over det sædvanlige.
Adresse

Lottrupsgård 1, 5000 Odense C


Kontakt info

E-mail: cafekosmos@cafekosmos.dk
Telefon: 25 11 31 23Café Kosmos Vegan & Organic
Café Kosmos Vegan & Organic
Café Kosmos Vegan & Organic
Café Kosmos Vegan & Organic