Café Korn - Odense


Ønsker du at besøge en hyggelig og familiedrevet café? Så er Café Korn det oplagte valg til dig, næste gang du skal på café. Hos Café Korn byder de gladeligt dig velkommen i deres caféer, hvor du kan forvente en anderledes café-oplevelse. Her er det du spiser, drikker eller ser for dig nøje udvalgt for at skabe en rigtige stemning og oplevelse. Caféen i Odense finder du centralt beliggende ved Brandts Klædefabrik på adressen Kongensgade 40.

De beskriver sig selv som værende Odenses hyggeligste café med en unik central beliggenhed. I caféen i Odense bliver du mødt af Nanna og hendes personale, som alle er søde og venlige, og som gør deres absolut bedste for at du får en dejlig oplevelse, når du besøger caféen. Her byder de på et stort og hyggelige caféområde, hvor du kan sidde og nyde din mad med dem, du har kær. Hvem end du vælger at tage med ind i caféen, er I sikker på at få en hyggelig oplevelse i disse omgivelser. Udover maden byder caféen på et spændende udvalg af forskellige lokalt producerede special-produkter.

På menukortet finder du blandt andet signaturretter, burgere, salater, frokostplatte eller sandwiches, så der er helt klart noget for enhver smag. Mangler du et sted at spise brunch? Så er Café Korn også det oplagte sted for dette, idet de hver weekend sammensætter en lækker brunch buffet for deres gæster. Når du kommer til Café Korn skal du blot koncentrere dig om at læne dig tilbage og nyde den hyggelige stemning og deres lækre mad. Derudover har Café Korn både vegetariske og veganske retter, så der findes lidt af hvert, så du helt sikkert kan finde noget, der falder i din smag.

Hvis du søger et sted, hvor du kan få en bid til den søde tand og noget varmt at drikke, så kan du blandt andet finde rabarber tærte, hjemmebagt brownie eller créme Brûlée på menukortet, som du kan skylle ned med en lækker kaffe.

Bag Café Korn er familien Poulsen, som består af Henrik, Kirsten og tvillingesønnerne Morten og Jakob, hvilket vil sige at caféen er familiedrevet. Familien har udover caféen tidligere drevet landbrug, og derfor er gode og lokale råvarer et stort fokusområde og passion for dem.

Hos Café Korn ønsker de, at give dig som gæst en dejlig oplevelse i deres hyggelige café. Her har du mulighed for at opleve den ekstraordinære stemning, som både er autentisk, ærlig og anderledes. På samme måde beskriver de maden, som de serverer. Som nævnt er det vigtigt for familien der er fokus på gode lokale, og derfor anvender de altså lokale varer og specialiteter, som gør din madoplevelse ekstra god. Når du kommer som gæst kan du derfor forvente at få smagt på noget fra lokalsamfundet, da dette er noget caféen gør en dyd ud af. 

I caféen er der helt sikkert nogle SU-venlige muligheder for dig, hvor budgettet er lidt stramt. Du kan blandt andet vælge at få eksempelvis skyr med mysli og sirup til blot 29 kroner eller et stykke ristet rugbrød med avocado til blot 39 kroner. Hvis du ønsker noget der minder lidt mere om brunch, kan du få røræg, brunchpølser og bacon til samme pris. Har du lyst til en klassisk “mad” kan du blandt andet få en marmelademad, en ostemad eller en kartoffelmad til 35 kroner. Der er derfor rig mulighed for at få et SU-venligt måltid mad, når du besøger Café Korn.

Hvis denne café lyder som noget for dig, så kom forbi enten med studie veninden, kæresten eller en helt tredje, som trænger til at blive forkælet med en dejlig caféoplevelse. Hvis du hellere vil spise maden derhjemme, så har du også mulighed for dette, idet Café Korn tilbyder takeaway.
Adresse

Kongensgade 40
5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 72 51 50 00
E-mail: odense@cafekorn.dk


Åbningstider

Mandag - søndag: 10.00 - 22.00


Website

https://cafekorn.dk/