Café Fleuri


Beliggende i hjertet af Odense på adressen Nørregade 28 finder du Café Fleuri. Caféen er noget udover det sædvanlige, og her vægter de økologi særdeles højt.

Atmosfæren i caféen er ganske hyggelig og hjemlig, samt har masser af personlighed, ro og atmosfære. Udover at være en økologisk café, som serverer forskellige varme økologiske drikke samt økologisk brunch og frokost, er caféen også en specialbutik, som både har alverdens forskellige delikatesser samt en masse smukke planter. Her i caféen kan du finde tilflugt i en ellers stressende og hektisk hverdag derhjemme. Derudover kan du nemlig finde en hyggelig lille oase og enten vælge at sidde alene og få en pause, med dem du holder af eller måske endda sidde og arbejde. Derfor er det nemt at sige, at caféen er til alle. Alle kan føle sig velkomne, hvis de ønsker sig at komme et smut forbi.

Ønsker du at spise en økologisk brunch eller frokost hos Café Fleuri, så kan du både se frem til yoghurt, blåbær, mysli, grovbolle, ølpølse, raw krakers med ost, kage, dadelstykke, pålægschokolade, hybensyltetøj og dertilhørende årstidens frugt, grøntsager og blandede rodfrugtschip. Det er altså den helt store brunch du får med, med madvarer lidt udover den sædvanlige brunch som man kan opleve andre steder, og derfor er det helt sikkert oplevelsen værd, at prøve en brunch eller frokost hos Café Fleuri. Hvis du derimod er til noget lidt mindre, så kan du også købe en masse forskellige lækkerier i form af hjemmebagte kager, dadelbarer og så videre. Hvis du blot ønsker noget at drikke, er der et større udvalg af både varme såvel som kolde drikkevare.

Udover den hyggelige indretning inde i caféen er der en tilhørende gårdhave, som har åbent året rundt. Så ønsker du at sidde i en hyggelig, stille og grøn oase midt i byen, hvor du finder forskellige hjemmebagte sager såvle som noget at drikke, så er det her, du skal smutte forbi. 
Adresse

Nørregade 28, 5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 23 63 93 30


Åbningstider

Mandag - fredag 10:30-17:30
Lørdag 10:00-16:00
Søndag 10:00-16:00


Website

fleuri.dk