Café Faust


På Åboulevarden 38, i hjertet af smukke Aarhus, finder du Café Faust. Caféens menukort er fyldt med lækre caféretter, og beliggenhed er ideel, hvis du for en stund ønsker at være en del af det aarhusianske byliv. Café Faust i Aarhus er dog også et oplagt spisested for dig, der trænger til et afbræk fra shoppingturen med din veninde. Om aftenen forvandles Café Faust til et feststed, der bestemt er lige noget for dig, som ønsker at starte byturen ude i det pulserende byliv.

Tager vi et kig på menukortet hos Café Faust, så byder det på lidt forskelligt. Der burde være noget enhver hos Café Faust, da retterne her spænder vidt og bred. Er du vild med en lækker og smagfuld brunch? Er du til en solid omgang frokost? Eller er du interesseret i at nyde en delikat 3-retters menu? Ja, så er Café Faust stedet for dig, fordi de byder nemlig på lidt af det hele. Du kan finde menukortet på caféens egen hjemmeside.

Kommer du om aftenen, må du ikke gå glip af caféens lækre cocktails. Du kan vælge mellem alt fra de klassiske cocktails, vi alle kender og elsker, til nogle cocktails, som caféen kalder for “velsmagende Faust specials”.

Café Faust er en café, der holder sig opdateret på de sociale medier. Mangler du inspiration til, hvad du skal bestille fra menukortet, kan du roligt tjekke caféens Instagram-profil ud. Her er der nemlig en masse inspirerende billeder, og hvis du selv besøger caféen, kan du selv poste et billede af den Instagram-venlige mad i caféen og benytte dig af hashtagget #cafefaust. 

Café Faust finder du i hjertet af smilets by, og det er en café, der er værd at besøge, hvis du er vild med klassiske caféretter og lægger vægt på, at en café har en god beliggenhed. Her er priserne rimelige, så de fleste kan være med.
Adresse

Åboulevarden 38
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 19 07 06
Email: info@cafefaust.dk.


Åbningstider

Mandag: 09.30 - 23.00
Tirsdag - onsdag: 09.30 - 00.00
Torsdag: 09.30 - 01.00
Fredag - lørdag: 09.30 - 02.00
Søndag: 09.30 - 23.00


Website

Café Faust's website